آشنایی بیشتر با فعالیت های کتابخانه ای که رتبه دار کشوری است

مدیرمسئول و کتابدار کانون فرهنگی هنری ولیعصر عجل الله تعالی روستای رحیم آباد با اشاره به فعالیت های این کتابخانه از کسب رتبه کشوری توسط آن نیز خبر داد.

مجید رحیم آبادی، مدیرمسئول و کتابدار کانون فرهنگی هنری ولیعصر عجل الله تعالی رحیم آباد در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه کتابخانه این کانون در سال 78 راه اندازی شده، افزود: مساحت کانون و کتابخانه در مجموع 500 متر مربع است که طبقه اول کانون مربوط به فعالیت های آموزشی، فرهنگی و طبقه دوم به صورت اختصاصی در اختیار کتابخانه قرار دارد.

 

وی با اشاره به اینکه این کتابخانه دارای 500 نفر عضو و بیش از 15 هزار جلد کتاب است، ابراز داشت: کتابخانه کانون دارای دو سالن مطالعه ویژه خواهران و برادران است و در طول سال نیز فعالیت های مختلفی همچون کلاس های قرآنی در رشته های تفسیر، حفظ و قرائت، کلاس کامپیوتر، تابلوفرش، کیف دوزی، نقاشی، والیبال برگزار می کند.

 

رحیم آبادی با بیان این مطلب که برای برگزاری کلاس ها ابتدا نیازسنجی می شود و مبتنی بر نیاز مخاطب، اقدام به شناسایی اساتید و برگزاری کلاس ها می کنیم، اظهار داشت: کتابخانه کانون رحیم آباد در سال 92 با ارائه طرح مروج کتاب و طرح راه اندازی خانه دیجیتال، رتبه اول کشور در جشنواره روستایی دوستدار کتاب را کسب کرد.

 

وی با اشاره به اینکه این کانون در سال 97 با ارائه طرح « قطار مطالعه » موفق به کسب رتبه اول در رشته کتاب و کتابخوانی کشور در میان کانون ها شد، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که اعضای کتابخانه در مناست های مختلف همچون کنکور یا ایام امتحانات از کتابخانه استقبال می کنند و در بقیه ایام متأسفانه استقبال خوبی نمی شود.

 

مدیرمسئول و کتابدار کانون فرهنگی هنری ولیعصر عجل الله تعالی با بیان این مطلب که مهم ترین دلیل استقبال کم رنگ اعضا از کتابخانه وجود فضای مجازی است، بیان داشت: در جامعه نیز متأسفانه به اندازه ای که از سایر کالاها تبلیغ می شود، به کتاب و کتابخوانی توجه نمی شود و والدین هم در این زمینه نقس اساسی دارند که در این زمینه خانواده ها از بحث کتابخوانی استقبال قابل توجهی نمی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ مطالعه باید از دوران کودکی مورد توجه قرار بگیرد، افزود: یکی از مشکلات موجود در کتابخانه های کانون های مساجد، بیمه نشدن کتابداران است که این امر موجب عدم ماندگاری کتابداران شده است لذا تقاضا داریم در این زمینه تدبیری اندیشیده شود.

 

رحیم آبادی با بیان این مطلب که در سال جاری مبلغ 5 میلیون تومان هزینه جهت خرید کتاب کودک شده است، گفت: این کتابخانه دارای 26 قفسه کتاب و 10 میز کامپیوتر است و از روش دیویی برای فهرست بندی کتاب ها استفاده می شود همچنین در اوقات فراغت صبح و بعداز ظهر و در سایر ایام در نوبت بعدازظهر دایر است.

 

وی با اشاره به اینکه کتابخانه دیجیتال را نیز راه اندازی کردیم و اعضا کتاب های مورد نظر خود را می توانند سفارش دهند، اظهار داشت: یکی از فعالیت های خوب و به روز این کتابخانه راه اندازی تلفن گویا است و به این ترتیب که هر یک از اعضا می توانند از طریق تلفن گویا کتاب مورد علاقه خود را سفارش بدهند و در منزل آن را دریافت کنند.

 

این کتابدار با بیان این مطلب که این کتابخانه دارای بخش تخصصی دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: این کانون دارای یک وب سایت است که تمام فعالیت های کانون در آن ذکر شده است و بعضی از روزنامه های کشوری چند خبر از این کانون و کتابخانه ارائه کرده اند.

 

 

کد خبر 744509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha