به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام علی زارعی، استاد مرکز تخصصی نماز، امروز(۱۳ آذر)در ششمین اجلاس استانی نماز با طرح این پرسش که چه کسانی مسئول کم کاری جوانان در زمینه نماز هستند؟! نماز در سیره شهدا و اُسرا و... را مورد اشاره قرار داد و بر تبلیغ مسجد تاکید کرد و گفت: مردم را باید با نماز ارزش گذاری کرد.
وی با بیان اینکه بالاترین عبادت نماز و روزه و حج نیست بلکه تفکر است و اسلام دین متفکران و اندیشمندان است، بیان داشت: هزار آیه در قرآن، مردم را دعوت به تفکر می کند و هر رفتاری که پشتوانه او تفکر نباشد ''هباء منثورا'' است لذا بزرگترین هنر مربی این باشد متربی را وادار به تفکر کند و حافظه محوری غلط عظیم آموزش عالی است.
حجت الاسلام زارعی، دو اصل لازم الرعایه در امر تربیت را تبیین کرد و اظهار داشت: اول تشخیص اولویت بین وسیله و هدف است؛ مبنای ما و غربی ها در این زمینه با هم متفاوت است؛ قرآن فرمود بر ظالمین تکیه نکنید، نماز وسیله است و برای همین درباره آن گفته شده معراج، مفتاح، پرچم، نهر آب و ستون لذا آدم عاقل وسیله را تعریف نمی کند هدف را تعریف می کند و هدف قرب الی الله است.
وی اصل دوم را مقایسه فرجام نیک و بد دانست و تصریح کرد: نماز، تشکر از منعم است و لازمه این شکر شناخت اوست؛ شناختی که یقین بیاورد نه شناختی که مفتیای نفتی سعودی را برتر از حجت زمان بدانند (و اگر شناخت یقین آور نباشد) سر از خرافه درمی آوریم که دینداری هم ۴ مرتبه شامل اسلام، ایمان، تقوا و یقین دارد.
این استاد مرکز تحصصی نماز شروع تربیت از خود، از کودکی، به تدریج و با تسهیل را پله های دعوت به خدا دانست و اظهار داشت: قرآن، جوانان و مسئولین خدوم نعمت است و جهان تشیع از ابتدا تاکنون ضعف رهبری نداشته و هر گاه ضربه خورده ضعف پیرو بوده است.
حجت الاسلام صباحی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان هم در سخنانی مخاطب شناسی در دعوت به نماز را مورد تاکید قرار داد و درباره '' لا صلواه'' های قرآن بیان داشت: این افراد سه دسته اند؛ اول کسانی که نماز صحیح نمی خوانند، دوم نمازهایی که صحیح هست اما مورد قبول نیست سوم نمازهایی که کامل نیست.
نظر شما