۷۱ درصد مردم زیر پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند/ افزایش تعداد بیمارستان‌های تامین اجتماعی کشور

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تعداد بیمارستان‌های تامین اجتماعی کشور از سال ۹۲ تا کنون به ۷۶ باب افزایش پیدا کرد که نشان از عزم دولت برای خدمت‌رسانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمد شریعتمداری در مراسم افتتاحیه پروژه های استان سمنان بطورهمزمان با حضور رئیس جمهوراز طریق ویدیو کنفرانس با بیان اینکه تعداد بیمارستان‌های تامین اجتماعی به ۷۶ باب افزایش یافته است، گفت: در بازه زمانی پنج ساله ۲ هزار و ۲۰۰ تخت به مجموعه تخت‌های درمانی تامین اجتماعی افزوده شده است.

 

وی با بیان اینکه از سال ۹۲ تا کنون همچنین بهره برداری از ۵۲ طرح درمانی و بیمه ای در دستور کار دولت قرار گرفته است، افزود: برای این طرح‌ها میلیاردها تومان اعتبار هزینه شده است.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: در بازه زمانی روی کار آمدن دولت یادزهم و دوازدهم همچنین میزان دریافتی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی نیز ۳۰۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.

 

شریعتمداری همچنین درباره پراکندگی جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی در استان سمنان، تاکید کرد: ۷۱ درصد مردم تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند که بخش عظیمی از آن ها در روستاها سکونت دارند.

 

درمانگاه تأمین اجتماعی مادر سرخه افتتاح شد

در این مراسم ،درمانگاه تأمین اجتماعی مادرسرخه افتتاح شدو این مجموعه دارای سه هزار و ۵۰۰متر عرصه و سه هزار مترمربع اعیان است که در دوطبقه و با ۱۵ پرسنل در حال حاضر به‌عنوان درمانگاه عمومی سطح یک فعالیت می‌کند.

 

این مجموعه در عرض سه سال ساخته و تجهیز و برای آن ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

 

خدمات درمانگاه مادر به‌عنوان درمانگاه عمومی سطح یک شامل ویزیت پزشکان عمومی و دندان‌پزشک، مامایی، داروخانه، آزمایشگاه و تزریقات است.

 

تمامی خدمات درمانگاه برای مراجعه‌کنندگان بیمه تأمین اجتماعی رایگان بوده و بیمه‌شدگان مشمول فرانشیز هزینه بسیار کمی پرداخت می‌کنند اما برای سایر بیمه‌ها مانند خدمات درمانی و نیروی مسلح هنوز قراردادی از طرف سازمان‌های مربوطه منعقد نشده است.

 

در حال حاضر این درمانگاه روزانه ۷۰ الی ۸۰نفر مراجعه‌کننده به پزشک عمومی، حدود ۳۰ نفر دندانپزشکی و ۱۵ الی ۲۰ نفر برای خدمات مامایی دارد.

 

در حال حاضر روزانه ۶۰ الی ۷۰ مورد نسخه‌پیچی دارویی انجام می‌شود و با توجه به تجویز پزشکان چنانچه دارویی در داروخانه موجود نباشد سریعاً داروی موردنظر تهیه می‌شود و این نکته نیز لازم به ذکر است که پرونده بیماران مزمن مانند بیماران قلبی و دیابت در این مرکز تشکیل خواهد شد.

 

افتتاح مرکز توان‌بخشی جامع آفرینش بانوان شاهرود

همچنین مرکز توان‌بخشی جامع آفرینش بانوان شاهرود نیز افتتاح شد که برای ساخت این مجموعه ۹.۵میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

 

این مجموعه با ظرفیت ۱۰۰ نفر و به مساحت ۹۵۰ مترمربع در سه‌طبقه ویژه بانوان ساخته‌شده است و ظرفیت اشتغال ۲۰ نفر را فراهم کرده است که با بهره‌گیری از ظرفیت خیران این مجموعه بااعتباری معادل ۹.۵میلیارد ریال توسط بخش خصوصی ساخته و به بهره‌برداری رسید.

 

مرکز جامع حرفه‌آموزی و توان‌بخشی معلولان ذهنی دختران بالای ۱۴ سال در راستای ارائه خدمات به گروه‌های هدف فعالیت روزانه داردو این مجموعه باهدف ارائه آموزش مهارت‌های اجتماعی برای به حداکثر رساندن توانمندی‌های بالقوه بانوان در مراکز شغلی فعالیت می کند.

 

این مرکز با ظرفیت اسمی ۵۰ نفر در سال ۸۵ شروع به کارکرد که در سال ۹۵ با افزوده شدن فاز جدید مخصوص توان‌خواهان چند معلولیتی به ظرفیت ۵۰ نفری تبدیل به مرکز جامع شد و با حمایت بهزیستی فضای مناسب در اختیار این افراد قرار گرفت.

 

در این مجموعه سعی شده تا با تأکید بر نیازسنجی و بازاریابی برای تولید و عرضه محصولات زمینه اشتغال افراد معلول را فراهم شود.

 

 هم‌اکنون ۳۸ نفر از توان‌خواهان در بخش حرفه‌آموزی و ۳۳ توان‌خواه در کارگاه تولیدی این مرکز مشغول به فعالیت هستند.

 

کد خبر 745335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha