به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «عباسعلی جوادی» در نشست مطبوعاتی نمایندگان مراکز تشخیصی و درمانی بخش خصوصی گفت: مشکل بزرگ بیمارستان های بخش خصوصی کمبود نقدینگی است و این در حالیست که این بخش از بیمه و تامین اجتماعی مطالبات معوقه بسیاری دارد، بطوریکه بیمه ها ۱۶ ماهه از پرداخت به روز عقب تر هستند.
رییس نظام پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه سبک بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی در ماه ۴ و نیم میلیارد تومان فقط هزینه پرسنلی بدون محاسبه هزینه آب، برق، خدمات دارد، اظهارداشت: بعد از انقلاب اسلامی تا کنون فقط دو بیمارستان خصوصی در استان اصفهان ساخته شده و تا ۱۰ سال آینده ۶هزار تخت بیمارستانی کم خواهیم داشت زیرا پیرتر شدن جمعیت این نیاز را افزایش می دهد.
وی افزود: هر تخت بیمارستان حدود سه میلیارد تومان هزینه دارد و ۱۸ هزار میلیارد تومان برای تامین ۶ هزار تخت نیاز داریم.
جوادی با اشاره به مشکلات بخش خصوصی تصریح کرد: کمتر از ۳۵٪ تخت خصوصی داریم و در شرایط کنونی که امکان افزایش تخت دولتی وجود ندارد، باید در این زمینه سرمایه گذاری خصوصی صورت گیرد و این امر بدلیل سوددهی کم مورد استقبال واقع نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه هر تخت بیمارستانی به ۳ و نیم نفر پرسنل از دکتر تا مستخدم نیاز دارد افزود: ۴ و نیم میلیارد تومان هزینه پرسنل یک بیمارستان ۴۰۰ تخته خوابه در ماه است.
وی با اشاره به مشکلات عدیده قانونی و بوروکراسی اداری در راه احداث بیمارستان خصوصی تاکید کرد: شهرداری و سایر ارگان ها باید تسهیلات و همکاری بیشتری در این زمینه انجام دهند.
وی تصریح کرد: ما از سرمایه گذاران دعوت می کنیم سرمایه های خود را در راه ساخت بیمارستان صرف کنند چراکه بسیار نزد خدا ارزشمند است و علاوه بر ان اگر وضعیت اقتصادی کشور به روال عادی نزدیک شود، سود مناسبی هم به سرمایه گذاران خواهد رسید.
وی درباره وضعیت داروخانه های استان گفت: نبض داروخانه ها خوب نمی زند چرا که گردش اقتصادی خوبی ندارد و سازمان های بیمه حدود ۶ ماه عقب تر از پرداخت به روز داروخانه ها هستند.
وی با بیان اینکه ۷۵۰ داروخانه درسطح دانشگاه علوم پزشکی از خوربیابانک تا بوییین میان دشت خدمات ارائه می کنند، گفت: بحران جدی و مهمی در تامین دارو نداریم و مدیریت در زمینه توزیع دارو مطلوب است.
جوادی ادامه داد: ۹۶٪ داروهای مصرفی را در کشور تهیه می کنیم و تولید داروی با کیفیت از افتخارات ملی است، چراکه صنعت دارو سازی از همان مواد اولیه دارویی سازمان های دارویی جهانی استفاده می کند.
جوادی در باره کیفیت داروهای داخلی بیان کرد: مواد اولیه دارو در ایران از همان موسساتی تهیه می شود که سایرکشورها مواد اولیه را دریافت می کنند و ما با صراحت میگوییم کیفیت داروهای داخلی بسیار عالی است./
نظر شما