توصیه پدرم، تقویت جنبه علمی، پیش از پذیرفتن هر مسئولیتی بود

آیت‌الله سیدعلی اصغر مجد هاشمی، گفت: مرحوم پدرم - آیت‌الله سیدمحمدعلی مجد هاشمی – به ما تاکید داشتند، ابتدا باید جنبه علمی خودتان را تقویت کنید و سپس مشغول تبلیغ، تدریس و پذیرفتن مسئولیت در مسجدی، شوید.

«آیت‌الله سیدعلی اصغر مجد هاشمی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه سطح علمی روحانیون، از مهم ترین لوازم موفقیت آنان در مدیریت مساجد است، گفت: اگر مردم متوجه شوند یک امام جماعت توانایی علمی لامز برای پاسخگویی به سوالات دینی و شرعی آنان را دارد، آنگاه گرد او جمع می شوند.

 

وی افزود: موفقیت علمایی مانند آیت‌الله سیدمحمدعلی مجد هاشمی (مرحوم پدرم) و آیت‌الله سیداحمد خوانساری در اداره موفق مساجدی که در آنها اقامه نماز می کردند، به دلیل تسلط علمی آنان بود.

 

این استاد درس خارج فقه با بیان اینکه مرحوم پدرم - آیت‌الله سیدمحمدعلی مجد هاشمی به ما تاکید داشتند، ابتدا باید جنبه علمی خودتان را تقویت کنید و سپس مشغول تبلیغ، تدریس و پذیرفتن مسئولیت مسجدی، شوید، از اینرو اصرار به تحصیل ما در حوزه علمیه قم بودند، اظهار کرد: سطح علمی اکثریت ائمه جماعات مساجد، در حد کفایت است با این وجود این گروه باید مستمرا به فکر ارتقای سطح علمی و ارتقای بینش اعتقادی خودشان باشند.

 

امام جماعت مسجد سینا در ادامه با بیان اینکه چشم ندوختن ائمه جماعات به دست مردم، یکی دیگر از عوامل موفقیت آنان است، گفت: مردم ما بسیار عاقل و زرنگ هستند و به درستی می دانند پول خود را کجا خرج کنند، بنابراین اگر دریابند که یک روحانی، خود را وقف دین و مسجد کرده است، همه جوره او را تامین خواهند کرد. به همین دلیل، دفتر بنده، همه روزه محل رجوع مردم برای حساب موجهات شرعی است.

 

مجد هاشمی افزود: من زمانی که مرکز خیریه و صندوق خیریه امام صادق(ع) را در مسجد جامع همت العظیم راه اندازی کردم، تعدادی از خیرین و بازاریان متدین از نقاط مختلف تهران حتی از شمیرانات، برای تامین منابع مالی این مسجد، پیشقدم شدند. اقدام این افراد، به دلیل اعتماد مردم به بنده به عنوان یک امام جماعت بود.

 

 

وی افزود: من هرچقدر وجوهات شرعی به دستم می رسد در راه دین و کمک به ائمه جماعات مساجد و طلاب مصرف می کنم و هیچ چیز را برای خودم نگه نمی دارم. جالب است بدانید چند سالی است از محل همین پول ها، به بیش از 1200 امام جماعت مساجد تهران و همچنین بعضی از روحانیون و طلاب حوزه علمیه تهران و قم، افطاریه ای پرداخت می کنم.

 

این استاد درس خارج فقه در پایان، ائمه جماعت مساجد را به اخلاص، تقوی، اخلاق‌مداری، مردم‌داری، صبر در برابر برخی انتقادات، ارتقای مستمر دانش علمی‌شان، توصیه کرد و گفت: اگر یک روحانی یا یک طلبه، زندگی خود را صرف خدمت به امام زمان(عج) کند خودِ حضرت، زندگی او را تامین می‌کند و نباید درباره مخارج زندگی‌اش، نگران باشد.

 

 

 

کد خبر 746114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha