ابوالفضل نجاتی، با اشاره به راه اندازی سامانه 1666 در اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: راه اندازی این سامانه و فعالیت شبانه روزی آن یکی از اقداماتی است که به منظور افزایش ارتباط بیمه شدگان و دسترسی به اطلاعات لازم در کوتاه ترین زمان انجام شده است.
وی با بیان اینکه هدف از راه اندازی این سامانه پاسخگویی شفاف به سوالات مطرح شده توسط بیمه شدگان وموسسات طرف قرارداد و نظارت بیشتری بر موسسات است، افزود: بیمه شدگان می توانند سوال ها و شکایات از موسسه ها و مراکز طرف قرارداد را از طریق این سامانه کل اطلاع رسانی و پیگیری کنند.
معاون بیمه سلامت استان مرکزی در ادامه تعداد موسسات طرف قرارداد در استان را به منظور ارائه کلیه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی 723 موسسه عنوان کرد و ادامه داد: ماهانه 220 هزار خدمت، توسط این موسسه ها به افراد تحت پوشش ارائه و بالغ بر 150 میلیارد ریال توسط بیمه سلامت استان به این موسسه ها پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه 560 هزار نفر معادل 40 درصد از جمعیت استان مرکزی از خدمات بیمه ای سازمان بیمه سلامت بهره مند هستند، خاطر نشان کرد: 310 هزار نفر این افراد تحت پوشش صندوق بیمه روستاییان، 125 هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه همگانی سلامت، 87 هزار نفر تحت پوشش صندوق کارمندان دولت و 300 هزار نفر تحت پوشش صندوق سایر اقشار این سازمان قرار دارند.
نجاتی در بخش دیگری از سخنانش به اجرای طرح پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: با اجرایی شدن پزشک خانواده و نظام ارجاع در سطح روستاهای استان مرکزی، بیمه شدگان صندوق روستایی سازمان بیمه سلامت برای دریافت خدمات درمانی در مرحله نخست به پزشک خانواده مراجعه و در صورت نیاز به خدمات تخصصی از طریق نظام ارجاع به پزشکان متخصص و فوق تخصص معرفی می شوند.
نظر شما