به گزارش خبرگزاری شبستان، هیئت مدیره منتخب اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، صبح امروز 20 آذر ماه چهارشنبه با حضور در محل سازمان تبلیغات اسلامی، با حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی دیدار کردند.
حجت الاسلام قمی در این دیدار با تاکید بر نقش فعالیتهای خودجوش مردمی در شکل گیری هویت و فضای قرآنی حاکم بر کشور، گره گشایی و رفع مسائل مؤسسات قرآنی را دغدغه اصلی خود و مسئولین قرآنی دانست و گفت: مشکلات و مسائل کشور تنها از طریق قرآن و حقایق قران قابل حل و رفع شدنی است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: مسئله همه ما در سیاست گذاری و تصمیم سازی قرآنی در کشور، رفع مشکلات و فراهم شدن زمینه وحدت و ایجاد انس و الفت میان مؤسسات قرآنی است.
حجت الاسلام قمی با اشاره به مسائل مربوط به جلسات شورای توسعه، گفت: مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای نهادها و مؤسسات قرآنی لازم الاجرا است و در جلسات آتی شورا که بناست پیشنهاد مشترکی در زمینه حل موضوع ادغام حاصل شود، ما قرار نیست، حکمرانانه تصمیم گیری کنیم، بلکه با بررسی واقعیتها، امیدواریم با هدف پیشبرد و اصلاح به راه حلی مناسبی دست پیدا کنیم.
وی گفت: مسئله قرآن در کشورما تنها از طریق مردم قابل اجراست و هرچه بیشتر برای گسترش مؤسسات تلاش و شرایط فعالیت را مهیا کنیم، افتخار بیشتری نصیب نظام اسلامی می شود.
بنابراین گزارش در ابتدای این دیدار که با حضور سید علی سرابی، حسن محمدی، محمدرضا داودآبادی، محمدرضا پورمعین، حبیب اله عزیزی، محمدرصا پیرزاده، علی فرهادی نیا، حجت الاسلام منصور برزگر، روح اله طاهری، قاسم جهان آرا، سعید ملکوتیان، محمدرضا پیرزاد، پیمان سلیمی و خانمها لاله افتخاری، زهرا زندی و زهرا کنعانی برگزارشد، دکترمحمدرضا داودآبادی در رابطه با فلسفه و چرایی تأسیس مؤسسات و تشکلهای قرآنی مردم نهاد در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و سپس پیشینهای از تشکیل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور نکاتی را ارائه کرد.
سپس دکتر لاله افتخاری، به بیان خاطراتی از اقدامات قرآنی فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی از جمله تصویب بی سابقه بودجه نیم درصد قرآنی، بیمه فعالان قرآنی، قوانین حمایتی و معافیتهای مالیاتی که با همکاری با اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور در پیگیری مطالبات حوزه مردمی محقق شد، پرداخت.
وی همچنین با اشاره به روند تشکیل ساختارهای نظام مند قرآنی از جمله شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سالهای اخیر و یادآوری وظایف و اختیارات این ساختار بر لزوم حمایت از مؤسسات مردمی و واگذاری امور به این بازوان توانمند فرهنگی تاکید کرد.
در ادامه حجت الاسلام منصور برزگر به نمایندگی از مؤسسات قرآنی سراسر کشور به برخی مشکلات مؤسسات قرآنی از جمله عدم بهره مندی مؤسسات و کادر اجرایی، آموزشی مؤسسات از ماده 188 قانون وزارت کار اشاره و خواستار رایزنی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با متولیان و پیگیری این مسائل شد.
سعید ملکوتیان نیز در ادامه با ارائه نکاتی در خصوص ادغام اتحادیههای قرآنی، برخوردهای اقتدار گرایانه، تعمیم تفکرغیر تشکیلاتی به سراسر کشور و برخوردهای حذفی، عدم تفکر تشکیلاتی، عدم شفافیت در امور اجرایی و مالی را عامل مشکلات فعلی مؤسسات قرآنی دانست و ابراز امیدواری کرد با مدیریت جدید در سازمان تبلیغات اسلامی، این اختلافات به زودی برطرف شود.
روح اله طاهری نیز در ادامه با اشاره به بروز برخی اختلافات در جامعه قرآنی، ضمن تاکید بر لزوم حفظ وحدت و رفع کدورت میان مؤسسات و متولیان امر، آنها را به رعایت قوانین ومصوبات و احترام به جایگاه مستقل و مردمی مؤسسات دعوت کرد.
نظر شما