گام نخست در سرمایه گذاری موفق در بورس خودشناسی است

مدیر بورس منطقه ای استان البرز در بازدید دانشجویان خوارزمی از تالار بورس گفت: آگاهی کامل از موقعیت مالی خود و تعریف شفاف اهداف مالیتان، نخستین گام یک سرمایه گذاری موفق در بورس است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، ششمین بازدید از سلسله بازدیدهای چهاردهمین طرح ملی «ایران مرز پرگهر» با بازدید دانشجویان رشته جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی از تالار بورس استان البرز برگزار شد.

در این بازدید «علیرضا نصرتی‌فر»، طی این بازدید که روز گذشته (۲۴ آذر) برگزار شد، گفت: گام نخست در سرمایه گذاری موفق در بورس خودشناسی است. همه کسانی که قصد دارند وارد بازار بورس شوند و ثروت زیادی را از طریق سرمایه‌گذاری موفق در بورس کسب کنند اول باید خودشان را بشناسند؛ در واقع آگاهی کامل از موقعیت مالی خود و تعریف شفاف اهداف مالیتان، نخستین گام یک سرمایه گذاری موفق در بورس است.

مدیر بورس منطقه‌ای استان البرز با طرح چند سوال در خصوص سرمایه گذاری در بازارهای گوناگون افزود: چه کسی می‌تواند وارد بازار شود؛ کسی که ریسک پذیر باشد. چه پولی را وارد بازار کنیم؛ پولی که مازاد باشد؛ یعنی سرمایه‌گذاری باپول مازاد باشد؛ چراکه اگر نیاز به آن پول وجود داشته باشد رفتار عقلایی را از من می‌گیرد و سوم اینکه در چه بازاری سرمایه گذاری می‌کنیم.

نصرتی فر ادامه داد: بازار سرمایه بازار فعال و پویایی است. شرط اول این است که باید فکر اقتصادی داشت و کسی که بازاری است، باید بتواند سرمایه‌گذاری کند و اگر احساس می‌کنید بازاری هستید بورس برای شما فوق العاده است. بازاری‌ها رفتارهای عقلایی دارند اول قیمت می‌کنند و بعد خرید می‌کنند. بازاری فکر واندیشه است و عقل اقتصادی را باید کسانی که وارد بازار می‌شوند داشته باشند و باید بازار را بشناسند.

وی گفت: در انتخاب عقلانی محاسبه سود و زیان ملاک عمل است و مردم در جامعه برای رسیدن به بیشترین سود، دست به فعالیت‌های مبادله می‌زنند و آنچه در فعالیت‌های مبادله قابل توجه است، رویه‌ها و فرآیندهای عقلانی است که از رهگذر آن مردم در انتخاب کنششان از آن بهره می‌گیرند و دست به تصمیم می‌زنند.

 نصرتی فر گفت: ریسک در بازار بورس بدون شک رفیق دائمی یک سرمایه گذاری است. ریسک مانع رسیدن به آن بازدهی مورد نظر است ریسک احتمال عدم موفقیت در بازار است. ریسک و بازده رابطه‌ای مستقیم دارند اگر بازده بیشتر می‌خواهید باید ریسک‌پذیری بیشتری داشته باشید. ریسک در بازار بورس بدون شک رفیق دائمی یک سرمایه گذاری است.

وی با بیان اینکه ماندگاری در بازارهای مالی رابطه مستقیمی با مدیریت ریسک دارد اظهار کرد: چیزی که در بازار حاکم است منطق است نه اینکه اینجا عقل نداریم؛ بلکه اصل برابری ریسک و بازده است ما باید بازار را زندگی کنیم ما نباید چهارتا کلمه حفظ کنیم. بازاری تفکر است؛ اگر می‌خواهید زندگی سالم داشته باشید باید تفکر داشته باشید و به نشدها بیشتر فکر کنیم؛ چراکه این نیاندیشیدنها پلی است برای ساده اندیشی.

نصرتی فر در پایان سخنان خود گفت: ما در صورتی بازار بورس سالمی خواهیم داشت که به مقوله آموزش و ارتقا سطح توانمندی‌های افراد بیشتر توجه کنیم.

گفتنی است؛ انواع سرمایه گذاری کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و انواع کارگزاری‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری، نحوه‌ی سرمایه گذاری، مفاهیم اولیه بازار سرمایه، مفاهیم ریسک و بازده، مزایای بورس اوراق

بهادار، شرایط پذیرش شرکت ها از جمله موضوع های مورد بررسی در این بازدید علمی و آموزشی بود.
 

 

کد خبر 748239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha