امروز ایران برند گفت‌وگوهای فرهنگی در دنیاست

ترکمان با بیان این که امروز ایران برند گفت‌وگوهای فرهنگی در دنیا است، گفت: در نخستین دوره گفت‌وگوهای فرهنگی ایران با دیگر کشورها نوعی بی‌اعتمادی حاکم بود، اما امروز در فضای پراز اعتماد پذیرش نظرات یکدیگر راحت تر است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از رایزنان فرهنگی برتر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امروز 26 آذر در حسینه الزهرا این سازمان در حال برگزاری است.



بنابراین گزارش ، «ابوذر ابراهیمی ترکمان» در سخنانی در این مراسم گفت: در گذشته اطلاعات زیادی از ذائقه فرهنگی کشورها نداشتیم، اما امروز تکنولوژی‌های و ابزارهایش باعث شده اند اطلاعات قوی تری به دست بیاوریم . امروز داشته های فرهنگی ایران به قدری مورد پذیرش و قبول دنیاست که به عنوان یکی از ابزارهای قدرت نرم ایران مورد توجه است.


رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود :پژوهش مادر توسعه است، در بنگاه های اقتصادی پژوهش بسیار کارآمد و مهم است.


وی تاکید کرد:امروز در بخش ترجمه ها ساماندهی خوبی صورت گرفته است ، بهار تصویب اساسنامه مرکز ترجمه توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی ترجمه ها ساماندهی شده اند و دیگر تکراری نیستند.


ترکمان گفت:امروز ایران برند گفت و گوهای فرهنگی در دنیا است، برخی کشورها مدخل های شیعی را در مدخل های معارفی خود وارد کرده اند.این در حالی است که در نخستین دوره گفت گوهای فرهنگی ایران با دیگر کشورها نوعی بی اعتمادی حاکم بود، اما امروز در فضای پراز اعتماد پذیرش نظرات یکدیگر راحت تر است.


وی با بیان اینکه در حال حاضر پیگیر گفت و گوهای دینی با دنیا هستیم افزود:امروز از ظرفیت ها و قابلیت های سازمان در شرایط بسیار سخت مالی بیشتر از گذشته بهره گرفته ایم.ما متولی پژوهش در داخل کشور نیستیم و وظیفه داریم پژوهش ها را به خارج از کشور هدایت کنیم.


رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد:نباید به دلیل مضیقه های مالی کارهای فرهنگی را زمین بگذاریم ، عمده داشته های فرهنگی ما تکیه بر مسائل فرهنگی ندارند.اگر نتوانیم خود را از زبان خود به دیگران بشناسانیم دیگران ما را از زبان خود خواهند شناساند.



وی گفت:هر ملتی که برای شناساندن خود به دنیا تلاش کند فرصت روتوش را از دیگران خواهد گرفت.



ترکمان در پایان تاکید کرد:حوزه پژوهش و حوزه فرهنگی تعطیل بردار نیست.

کد خبر 748498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha