به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، « حسین ذوالفقاری » (دوشنبه 26 آذر )در مراسم تودیع و معارفه استاندار تهران گفت: هدف از توديع و معارفه آن است كه از مديري كه خدمت كرده براي آيندگان تجليل كنيم،در توديع و معارفه استاندار مهمترین آنچه اتفاق افتاده و آنچه نياز به انجام در استان است مطرح مي شود.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور بیان کرد: ما تقوا، تدین، تلاش، صبر و بردباری را از آقای مقیمی آموختیم ، سال گذشته که انتخابات در امنیت کامل برگزار شد به دلیل مدیریت و تجربه خوب ایشان بود. آقای محسنی بندپی نیز در پست های مختلف زحمات زیادی کشیدند که از جمله این پست ها، سه دوره نمایندگی در مجلس و سازمان بهزیستی بوده که در نهایت ایشان به پیشنهاد وزیر کشور و رای اعتماد دولت به عنوان استاندار تهران انتخاب شدند که آرزوی توفیق برای ایشان داریم.
وی در ادامه افزود: برنامه های مختلفی داریم که بتوانیم با همکاری استانداران برای حل مشکلات جامعه اجرایی کنیم.
ذوالفقاری بیان کرد: بسیاری از اقدامات و برنامه هایی که در تهران انجام می شود ،جنبه ملی دارد و کوچک ترین بازتاب آن در سطح کشور منعکس می شود.
معاون سیاسی امنیتی وزیر کشور با تاکید بر اینکه استانداران به تهران هویت ببخشند، اذعان کرد: هويت مستقل استان تهران به دست مديران آن محقق مي شود و كمتر شاهديم مديران متعهد و دلسوز به اندازه مديران كشور ما در دنيا وجود داشته باشد.
وی گفت:ما شاهد بسیاری از مسایل و صحبت ها در داخل کشور هستیم، متاسفانه شرایط کشور به گونه ای شده که همین مدیران و مسئولان در مورد وضعیت اقتصادی کشور گله مند هستند. وجود مقررات انباشت شده يكي از مشكلات و نارسايي ها است و از هركس سوال مي شود مي گويد من وظيفه خود را انجام داده ام.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه بررسی های زیادی در خصوص دولت ها در دنیا صورت گرفته است، اظهار کرد: طبق این بررسی ها به این نتیجه رسیدند که دولت های کنونی متناسب با شرایط کنونی جامعه کار نمی کنند، تلاش های آنها بر اساس راندمان شان پیش نمی رود، از یک بروکراسی سخت برخوردار هستند به گونه ای که یکی از گرفتارهای مردم جامعه نیز همین وجود بروکراسی ها است. برای رفع این گرفتاری به تمرکززدایی نیاز داریم و این امر ریشه ای باید رقم بخورد.
ذوالفقاری تصریح کرد: بنابراین باید دستاوردهاي موجود را با شرايط كنوني كشور در نظر بگيريم و امنيت موجود را با ميزان تهديد و نه براساس شرايط عادي بسنجيم.
وی در ادامه گفت: سرگردانی مردم از کجا نشات می گیرد، وقت مسئولان در کجا می گذرد، به چه علت این همه کارگروه و تشکل شکل گرفته ولی خروجی مناسبی هم نداشته است؟ با این سیستم اداری مشکل ترافیک حل نمی شود. ساخت جاده، تونل و پل یک سوپاپ اطمینان هستند وگرنه مسایل را باید جای دیگری جستجو کرد.
ذوالفقاری با بیان اینکه ما نیازمند بازبینی و بازنگری در قوانین هستیم، گفت: ساختارها و فرآيندهاي غير ضروري بايد اصلاح شوند و خيلي از فرآيندهاي موجود فسادزا و معطل كننده است.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه قرار بود مدیرانی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روی کار می آیند ارزش های اخلاقی را ترویج دهند تصریح کرد: مردم بايد در اخلاق مديران و مسئولان اخلاق ديني ببينند تملق پروري را كنار زده، دروغ را كنار بگذاريم و به تخصص و تعهد بپردازيم، مردم بايد طعم شيرين مديران با اخلاق اسلامي را در عمل ببينند.
ذوالفقاری با بیان اینکه دنیا به دنبال بازآفرینی دولت است گفت:کدام مسئول است که بدنبال تحقق شعارهای خود نباشد، همه مدیران برای مسئولیت خود تلاش می کنند، اما چرا برخی کشورها اینقدر جلسه به اندازه ما ندارند و جلسات را فقط برای هماهنگی بیشتر می گذارند.
نظر شما