آغاز گفت وگوی فرهنگی با دنیا با تکیه بر تجربه گفت وگوهای دینی

ابراهیمی ترکمان گفت: از تجربیاتی که در زمینه گفت و گوی ادیان داشتیم بهره بردیم تا بحث گفت و گوهای فرهنگی را آغاز کنیم.

«ابوذر ابراهیمی ترکمان»، در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که در زمینه گفت و گوهای دینی و فرهنگی در چه جایگاهی قرار داریم ، گفت: تا به امروز بیش از 100 دور گفت و گوی دینی با کشورهای مختلف از جمله هندوئیزم، مسیحیت ارتدوکس، مسحیت پروتستان و مسیحیت کاتولیک و دیگر ادیان مختلف داشته ایم.

 

 

 رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات افزود: این گفت و گوها فرصت را فراهم می کند تا دانشمندان ما در برابر یکدیگر بنشینند و در واقع تبادل تجربیات و اطلاعات داشته باشند و در یک موضوع خاصی نگاه ادیان را به یکدیگر منتقل کنند.

 

 

وی در ادامه توضیح داد: از تجربیاتی که در زمینه گفت و گوی ادیان داشته ایم استفاده کرده ایم و بحث گفت و گوهای فرهنگی را آغاز کردیم که تا به امروز چندین دور برگزار شده است و آثار بسیار خوبی هم داشته است.

 

به گزارش شبستان، جمهوری اسلامی ایران سال هاست با کشورهای مختلف دنیا روابط فرهنگی برقرار کرده است، ایجاد انجمن های دوستی ایران با کشورهای دیگر، امضای قراردادها و تفاهمنامه های همکاری فرهنگی، برپائی نمایشگاه های مختلف از جمله عکاسی، نقاشی ، تجسمی از هنرمندان ایرانی در کشورهای دیگر و بالعکس ، نمایش فیلم های روز کشور در دیگر کشورها از جمله برکات روابط فرهنگی ایران و دیگر کشورهاست. 


برقراری روابط فرهنگی با دنیا امروز یکی از وزنه های قدرت کشورهاست ، در چنین شرایطی ایران پس از روابط فرهنگی با دنیا وارد فاز تازه ای از روابط با دنیا تحت عنوان « گفت و گوهای دینی » شده است. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی متولی اصلی این حوزه است. طبق گفته ابوذر ابراهیمی ترکمان ، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، ایران امروز برند گفت و گوهای فرهنگی در دنیا است و امروز وارد گفت و گوهای دینی با ادیان مختلف شده است. بسیاری از کارشناسان معتقدند گفت و گوی ادیان برکات فراوانی برای کشور داشته و دارد.

 

کد خبر 749400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha