قرآن کریم، گوهر ناشناخته جامعه امروز /جدایی از قرآن باعث عقب ماندگی است

ترکاشوند با بیان اینکه جدایی از قرآن کریم باعث عقب ماندگی است، گفت: قرآن کریم در این مملکت مانند گمشده و گوهری است که آنگونه که باید شناخته نشده و تبلیغ و بهای به آن کم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از ستاد خبری دارالقرآن امام علی(ع)، «زهرا ترکاشوند» متولد 1360 و از شرکت کننده‌های رشته ترتیل قرآن کریم در دوازدهمین دوره مسابقات دارالقرآن امام علی علیه‌السلام که در مجتمع یاوران مهدی جمکران در حال برگزاری است، فرصتی دست داد تا با این کارشناس ارشد رشته علوم قرآن وحدیث به گفت وگو بپردازیم.

  • سؤال: آموزش قرآن را از چه زمانی آغاز کردید؟

- از ۱۲ سالگی آموزش قرآن را آغاز کردم و همه دوره‌های قرآنی را اعم از روخوانی، روان خوانی، تجوید، ترتیل و حفظ شرکت کردم.

- سؤال: چقدر در زندگی تان تاثیر داشته است؟

- به دلیل اینکه قرآن «نور علی نور» است از همه لحاظ روی زندگی اثر می‌گذارد و راه زندگی را به انسان نشان می‌دهد.

قرآن انسان را از ظواهر دنیا دور می‌کند

- سؤال: مهمترین درس قرآن به شما چه بوده است؟

- قرآن همه اش درس است اما برجسته ترین موهبتی که قرآن نصیب من کرده این است که امروزه بسیاری از خانم‌ها سرگرم مادیات، ظواهر دنیا و پرداختن به زیبایی‌های ظاهری شده اند اما ظواهر دنیایی برای من بی ارزش شده است.

قرآن آنقدر زیباست که زیبایی‌های دنیایی در مقابل آن برایت از اهمیت می‌افتد و نیازمند و دربند زیبایی‌های ظاهری نیستی

- سؤال: به گفته مقام معظم رهبری دشمنان، دین منزوی را می‌خواهند؛ چطور اسلام از انزوا خارج می‌شود؟

- با عمل به قرآن می‌توان اسلام را از انزوا خارج کرد زیرا راه و روش زندگی و همه آنچه می‌خواهیم در قرآن است حتی بسیاری از دستاوردهای کشورهای پیشرفته از قرآن گرفته شده، منتهی مستقیم اعتراف نمی کنند. قرآن باعث سعادت است و جدایی از آن باعث عقب افتادگی است.

- سؤال: در آستانه ۲۲ بهمن و چهلمین فجر انقلاب هستیم به نظر شما چه میزان به فجر و شکوفایی قرآنی نزدیک شده‌ایم؟

خدا را شکر ایران پس از انقلاب در زمینه آموزش رشته‌های مختلف قرآنی و تربیت اساتید، قاریان و حافظان قرآنی رشد چشم گیری داشته و قاریان و حافظان ممتاز در سراسر جهان داریم اما نمی توان به این دستاوردها اکتفا کرد.

به فرموده رهبر انقلاب هنوز خیلی جای کار دارد هر چه کار کنیم کم است با همه پیشرفت‌ها هنوز ابتدای راه هستیم و به جایی که شایسته قرآن است نرسیده ایم.

درک معانی و مفاهیم و عمل به قرآن اصل اساسی است و باید قرآن را به صورت عملی در کشور پیاده کرد. کشور ما از لحاظ درک معانی و عمل به قرآن هنوز ضعیف است

این مشکلاتی که در کشور شاهد هستیم ناشی از این است که هنوز مفاهیم و معانی قرآن را درک نکردیم و آن را در سطح ملی اجرایی نکرده ایم.

- به نظر شما اگر مسئولان مانند زمان انتخابات که برای رسیدن به قدرت تلاش می‌کنند و از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنند برای قرآن تلاش می‌کردند و پیاده کردن آن در جامعه ما متحول نمی شد؟

- صد درصد جامعه متحول می‌شود؛ ما که در این عرصه فعال هستیم از نزدیک شاهدیم مسئولان در این زمینه کم‌کاری می‌کنند و به نسبت اهمیت این موضوع، کمترین بودجه به قرآن اختصاص می‌یابد با اینکه نسبت به برخی جاها هزینه بالایی هم نمی خواهد.

قرآن کریم در این مملکت مانند گمشده و گوهری است که آنگونه که باید شناخته نشده و تبلیغ و بهای به آن کم است. به نحوی شده که اگر کلاس قرآنی در مساجد و پایگاه‌های بسیج برگزار و مختصر هزینه‌ای برای کمک به مسجد گرفته شود مردم شگفت زده می‌شوند و می‌گویند برای قرآن نباید هزینه دریافت شود در صورتی که کمک دولتی هم نمی شود.

از برگزاری این مسابقات که باعث انگیزه و روحیه بخشی به فعالان قرآنی است خیلی ممنون هستیم.

کد خبر 749470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha