به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، در جلسه هم اندیشی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان اندیمشک که در اداره ارشاد این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه باید در مساجد روستایی کانون فرهنگی هنری ایجاد شود، گفت: کانون ها با اعزام مربی به مساجد روستایی، آنها را تقویت می کنند و فانوسی در آن مساجد روشن می شود.
وی با اشاره به ایجاد کانون تخصصی در این شهرستان، اضافه کرد: طبق شرایط لازم، باید کانون تخصصی در این شهرستان ایجاد شود تا معبری برای کارهای بزرگ و برگزاری فعالیت های فرهنگی و هنری جهت مقابله با تهاجم فرهنگی باشد.
براتی، بر ارائه مشکلات و معضلات موجود در کانون ها با اولویت بندی و دسته بندی آنها تأکید کرد و افزود: به این نحو می توان با بضاعت موجود در استان مشکلات کانون ها حل و مرتفع شود زیرا کانون ها خط مقدم فعالیت ها و کارهای فرهنگی هنری هستند و باید هرچه بیشتر به آنها کمک و مساعدت شود.
وی بر برگزاری برنامه های عمقی و آموزشی ویژه تأکید کرد و ادامه داد: در بخش برنامه ای باید کانون ها از برگزاری برنامه های مقطعی عبور و برنامه های عمقی و آموزشی ویژه را جایگزین آن کنند و در این زمینه تعامل بیشتری با چنین برنامه هایی اعمال خواهیم کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، اظهار داشت: با ایجاد اتاق فکر در کانون ها می توان جهت جذب، نگهداشت و حفظ جوانان و نوجوانان در کانون و مسجد نقش آفرینی و همچنین مشکلات کانون را رفع کرد.
در ادامه، کرامت میری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اندیمشک، با بیان اینکه امروزه اهمیت کانون های فرهنگی هنری مساجد بر کسی پوشیده نیست، خاطر نشان کرد: همه ما نقش آفرینی کانون ها در حوزه مساجد را به روشنی می بینیم و برای خیلی ها جا افتاده است.
وی با بیان اینکه نقش آفرینی کانون ها برگرفته از قرآن و عترت است، تصریح کرد: نقش و اهمیت ما متولیان کانون های فرهنگی هنری مساجد بسیار پر اهمیت است، از این رو با برنامه ریزی فرهنگی و با پشتکار می توانیم هر روز نقش کانون های مساجد را در جامعه پررنگ کنیم.
وی با بیان اینکه میراث گرانبهای فرهنگی پیشینیان را باید به نسل بعدی منتقل کنیم و این امر را می توان در فرهنگ مساجد جستجو کرد، بیان داشت: کانون های مساجد با استفاده از ابزار هنر می توانند تأثیر خوبی در انتقال فرهنگ داشته باشند و در جامعه هر روز پر رنگ تر نمایان شوند.
میری، بر حل مشکلات و معضلات موجود در کانون های مساجد این شهرستان تأکید کرد و افزود: آسیب ها و مشکلات در پیش پای کانون ها شامل نپذیرفتن بعضی از افراد مساجد، نگاه منفی برخی از هیئت امنا نسبت به جوانان و نوجوانان، عدم تعامل در بعضی کانون ها میان روحانیان و مدیر کانون، عدم اختصاص فضای کافی در مساجد، موازی کاری در مساجد و .... از جمله این موارد هستند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 9 کانون به کانون های این شهرستان اضافه شده است، عنوان کرد: این شهرستان دارای 20 کانون شامل 15کانون شهری و پنج کانون در روستاست و در اوقات فراغت امسال 122 کلاس آموزشی و 25 اردو برون استانی و درون استانی تشکیل و تعداد سه هزار و 648 نفر در اوقات فراغت کانون ها شرکت کردند.
لازم به ذکر است، در این جلسه تعدادی از مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان اندیمشک به بیان مسکلات، دیدگاه ها و پیشنهادات پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما