به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، علیرضا حسینی، مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان صبح امروز (23 مهر ) در نشست با خبرنگاران و اهالی مطبوعات استان اصفهان، فعالیت های متعدد فرهنگی و دینی استاد پرورش در قبل و بعد از انقلاب اسلامی و اهتمام وی به تربیت نیروی انسانی درحوزه فرهنگ و معارف اسلامی را از معیارهایی عنوان کرد که انجمن آثار و مفاخر فرهنگی را برآن داشت که نکوداشت این استاد فرهیخته را برگزار کند.
وی با اشاره به اینکه استاد سید اکبرپرورش مدت هاست در بستر بیماری است، ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای ایشان افزود: این استاد گرانقدر با این شرایط نیز همچنان در عرصه تعلیم و تربیت نیروی انسانی کوشا هستند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: "نکوداشت پرورش، استاد معرفت" پنجشنبه" 28 مهر" در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.
همچنین در این نشت حسین زمانی، دبیر علمی این همایش گفت: استاد سید اکبر پرورش در" اول تیر 1321 "در خانواده ای مذهبی و متوسط در محله چهار سوق شیرازی های اصفهان به دنیا آمد و دوره ابتدائی را در دبیرستان مفید و تحصیلات دوره متوسطه را در دبیرستان های صائب، علیه و کازرونی گذراند وی سپس در رشته ادبیات فارسی در دانشگاه اصفهان دوره لیسانس را طی کرده و پس از تحصیل دوره کارآموزی دبیری در دانشسرای عالی تهران از سال 45 به صورت تمام وقت در آموزش و پرورش مشغول به کار شد.
وی افزود: استاد پرورش از دوره نوجوانی و تحت تأثیر روحانیت محله پدری و پس از کسب مطالب اولیه دینی به فعالیت در مجامع دینی پرداخت.
زمانی با اشاره به سخنرانی های پرشور و مذهبی استاد اکبر پرورش که با استقبال فراوان مردم و حمایت روحانیون انقلابی آن منطقه مواجه می شد، افزود: ژاندارمری مجبور بود به خاطر جلوگیری از اعتراضات عمومی به وی اجازه سخنرانی بدهد و در نهایت ایشان از هر سخنرانی منع می شد.
وی خاطر نشان کرد: استاد پرورش پس از خاتمه خدمت وظیفه عمومی، یک سال در آموزش و پرورش شهرضا به تدریس مشغول شده و سپس در دبیرستان هراتی و پس از آن در دبیرستان احمدیه اصفهان شاغل بود که دبیرستان احمدیه وابسته به مؤسسه دینی چهارده معصوم بود که زیر نظر آیت الله خادمی و با تأیید حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) تأسیس شده بود و استاد پرورش بسیاری از فعالیت های آموزشی، فرهنگی و انقلابی خود را تا سال 57 در همین مدرسه انجام می داد.
وی تصریح کرد: شهید دکتر حسن آیت و گروهی از همفکران وی در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی موفق به ایجاد یک شبکه انقلابی در میان برخی از افسران انقلابی ارتش حکومت پهلوی شده بود که این شبکه از جهت اطلاعاتی، خدمات موثری برای انقلاب اسلامی انجام داد.
وی گفت: شهید یوسف کلاهدوز (قائم مقام سپاه پاسداران انقلاب در آغاز جنگ)، شهید تیمسار حسن اقارب پرست، شهید نامجو ، نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع پس از شهید چمران و وزیر دفاع دولت، شهید باهنر، از جمله اعضای این شبکه بودند که مسئولیت این شبکه در اصفهان به استاد اکبر پرورش محول شد و ایشان ضمن انجام وظایف محوله، در سال 57 از اطلاعات این شبکه برای حفاظت از جوانان و مردم انقلابی اصفهان استفاده های فراوان برد.
همچنین در این نشست حسین قدسی، دبیر علمی نکوداشت پرورش استاد معرفت گفت: شخصیت تاثیرگذار و همه بعدی استاد سید اکبر پرورش منجر شد تا این همایش را برگزار کنیم.
وی ، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، سخنرانی سردار صفوی و نمایش فیلم مستند زندگی استاد پرورش و خواندن اشعاری که در وصف شخصیت این استاد فرهیخته سروده شده است را ازبرنامه های نکوداشت پرورش استاد معرفت عنوان کرد و افزود: در حاشیه این همایش نمایشگاهی از مبارزات و فعالیت های فرهنگی و سیاسی استاد پرورش و همچنین نامه های استاد در طول زندگی برگزار می شود.
گفتنی است، نشست خبری "نکوداشت پرورش استاد معرفت" صبح امروز (23 مهر ) با حضور جمعی ازاصحاب رسانه و مطبوعات استان اصفهان و جمعی از دست اندرکاران و کارشناسان برگزاری این همایش در اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما