خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
بنابر این گزارش، حجت الاسلام «نگارش» در ابتدای این جلسه، گزارشی از روند شکل گیری پژوهشگاه امام صادق(ع) و اقدامات در دست انجام این پژوهشگاه ارائه کرد و گفت: قدمت پژوهشگاه امام صادق(ع) به قدمت انقلاب اسلامی باز می گردد، یعنی همان اوایل سال های آغازین انقلاب اسلامی این ظرفیت در قم شکل گرفت که در ابتدا تحت عنوان مرکز تحقیقات اسلامی بود.
رئیس پژوهشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: یکی از برکات مرکز تحقیقات همجواری با حوزه بود که زمینه ای ایجاد کرد تا بتوانیم از ظرفیت استادان و علمای حوزه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در این مدت این مرکز به پژوهشکده و بعدا با حکم مقام معظم رهبری به پژوهشگاه تبدیل شد.
حجت الاسلام نگارش در ادامه بیان کرد: یکی از مسائلی که ما دنبال میکنیم تعامل جدی با ظرفیتهای علمی و پژوهشی و مراکز پژوهشی است. ما در این جلسه به دنبال آن هستیم که زمینه های همکاری با پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شکل بگیرد و ببینیم چگونه می توانیم از ظرفیت های همدیگر استفاده بکنیم، کارهایی که میتوانیم به صورت مشترک انجام بدهیم و چاپ بکنیم.
رئیس پژوهشگاه امام صادق(ع) بیان کرد: متاسفانه، بسیاری از مراکز پژوهشی در قم هستند که همدیگر را نمیشناسند، به گونه ای که بعضی مراکز همزمان کارهای موازی انجام میدهند. ما در این جلسه به دنبال آشنایی با کارهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی هستیم.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام «نجف لک زایی» نیز گفت: ما در سال های اخیر تغییر رویکرد داشتیم و در دفتر تبلیغات از رویکردهای قبلی به رویکرد مسئله محوری منتقل شده ایم.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در ادامه به گزارشی از رویکرد مسئله محوری و قطب های فکری فرهنگی در دفتر تبلیغات اسلامی و تبیین برنامه های میزهای این قطب ها و پروژه های در دست انجام آنها پرداخت.
نظر شما