حجت الاسلام والمسلمین واحدی، مدیر حوزه علمیه حقانی قم به خبرنگار شبستان گفت: باید مسئولان حوزوی روش هایی را ابداع کنند تا طلاب مدارس علمیه همچون عالمانی عامل به تکالیف الهی با تقویت دین باوری در خویش، اهل رفتار و گفتار دینی شوند.
وی افزود: حوزه های علمیه باید مهد تمدن فرهنگ غنی شیعی باشند تا تمدن سازان آینده، در همین مدارس علمیه رشد کنند.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی با تاکید بر اینکه علم، تقوا و مهارت های مختلف روز جامعه در حوزه های علمیه برای خدمت به اسلام ناب باید در حد اعلی خود رشد و نمو داشته باشد، گفت: این مهارت ها در عرصه های مختلف گاهی برای تبلیغ و تبیین معارف الهی با روش های روز آمد، گاهی به صورت تحقیق و گاهی جهت اجرا و دفاع از دین ظهور و بروز پیدا می کند.
مدیر حوزه علمیه حقانی قم با اشاره به اینکه تمام هستی برای انسان های دارای تفکر و فطرت های بیدار به نوعی درس اخلاق محسوب می شود، اظهار اشت: وظیفه ما فقط این است که گیرنده های وجود خود را روشن کرده تا نشانه های وجود و عظمت الهی را دریابیم.
وی تصریح کرد: یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنیم این است که ما می توانیم حتی در فضاهایی که به معلمان اخلاق دسترسی نداریم با نیت پاک و اراده قوی راه صحیح و حقیقی را بیابیم.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی افزود: امروز همه دست اندرکاران حوزه علمیه باید تلاش کنند تا فضاهای اخلاقی را در دو سبک برگزاری کلاس های اخلاق عمومی و انجام مشاوره خصوصی با طلاب برای بیان مشکلات مختلف اخلاقی، خانوادگی و ذهنی دایر کنند تا بدین وسیله حوزویان بتوانند پاسخ سوالات حل نشده خویش را در موضوعات مختلف دریافت کنند.
پایان پیام/
نظر شما