به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، مهیار گرانمهر در گفتگو با خبرنگاران گفت: تمام دستگاههای داخل اتوبوس مجهز به سیستم کارتخوان و مکانیاب خواهند شد و موقعیت مکانی را اطلاع میدهد و شهروند در این روش مشاهده میکند که اتوبوس در کجا قرار دارد.
وی بابیان اینکه کنترل ترافیک شهر در سازمان فناوری اطلاعات رصد و پایش میشود، اضافه کرد: هنگام بارندگی، طوفان، تصادف و ... به صورت آنلاین از وضعیت ترافیک شهر مطلع خواهیم شد و این مسئله همکاری فیمابین شهرداری با دیگر نهادهای شهری را تسهیل میکند.
گرانمهر درخصوص زمان و نحوه اجرای طرح، افزود: پیمانکار پیادهسازی این طرح انتخاب و در حال انجام فعالیت اجرایی است که طی ایام دهه مبارک فجر کارت شهروندی آماده واگذاری به شهروندان خواهد شد و در این طرح با توجه به ماهیت مشارکتی و سرمایهگذاری در راستای هوشمندسازی شهر، شهرداری مستقیما متقبل هزینهای نشده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان ضمن بیان اینکه زیرساخت فیبر نوری در راستای ایجاد شهر هوشمند در سمنان فراهم میشود، ابراز داشت: این شهر قابلیت خدماتدهی به صورت ۲۴ ساعته را برای شهروندان دارد که برای تحقق آنیک لوپ کامل فیبر نوری در سطح شهر پیادهسازی شده است.
وی بابیان اینکه امروزه هوشمندسازی شهرها یک انتخاب نیست بلکه یک الزام محسوب میشود، اضافه کرد: قطعا با رشد تکنولوژی نمیتوان دیگر با روش های قدیمی کارکرد بنابراین این مهم میطلبد که همگام بازمان حرکت کنیم.
گرانمهربابیان اینکه اقدامات مناسبی برای هوشمند سازی شهر صورت گرفته است، ابراز داشت: برای توسعه این مضمون قطعا فراهم شدن نرم افزارهای لازم شرط اصلی آن خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان بابیان اینکه سایت شهرداری تمام درخواستهای شهروند را دریافت و به صورت الکترونیکی پیگیری میکند، تصریح کرد: از نمونه کوچک آن میتوان به استقرار میز خدمت نام برد و در ابعاد وسیعتر شهروند میبایست بتواند تنها با رجوع به سایت یا اپلیکیشن شهرداری با حداقل مراجعه حضوری خدمات مدنظر از پرداخت فیشهای عوارض تا اخذ استعلامات و مجوزهای قانونی را دریافت کند.
وی بابیان اینکه ایجاد شهر هوشمند نیازمند امکانات بیشتر است، اضافه کرد: دفاتر الکترونیک خدمات شهرداری دایر بوده و بسیاری از خدمات معماری، شهرسازی، عوارض و غیره را ارائه میدهند.
نظر شما