راه اندازی سامانه تلفنی برای زایران ایرانی مقیم سایر کشورها

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از حضور 340 پرستار و متخصص در دو بیمارستان مکه و مدینه خبر داد و گفت: سامانه تلفنی 24 ساعته (867444444) آماده پاسخگویی به سئوالات زایران ایرانی مقیم سایر کشورهاست.

به گزارش خبرنگار شبستان، سید علی ریاض، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، گفت: هر ساله در فصل عاشقی، افراد به ضیافتی دعوت می‌شوند که بر اساس فرموده پروردگار، استطاعت از ضروریات آن است.
 

ریاض با بیان این که احراز استطاعت در دو بعد مالی و جسمانی انجام می‌شود، افزود: تائید شرایط جسمانی زوار پیش از اعزام بر عهده همکاران ما در مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است.
 

وی با بیان این که انجام حج برای فردی که به عنوان مثال دوران نقاهت سکته قلبی را سپری می‌کند به عنوان تکلیف مطرح نیست، یادآور شد: برای تمتع سال 90، شرایط جسمانی 1300 نفر از میان 100 هزار متقاضی تائید نشد.
 

ریاض اظهار کرد: علاوه بر تشکیل پرونده‌های پزشکی برای زائرین، توصیه‌های بهداشتی را در قالب بروشور، کتاب‌های راهنما و پخش فیلم و تیزر به آنها آموزش دادیم تا حجاج بیت الله الحرام برای تشرف و حضور در قیام میلیونی مسلمانان آماده شوند.
 

وی ادامه داد: در مکه و مدینه نیز همراه زائر هستیم و همکاران ما به ضیوف الرحمن ادای تکلیف می‌نمایند.
 

نماینده رئیس جمهور در شورای عالی هلال احمر با تاکید بر حضور یک پزشک در هر کاروان یادآور شد: در موسم تمتع جاری، قریب 590 کاروان از ایران اسلامی اعزام می‌شوند. 

مطب کوچک همراه پزشکان کاروان

به گفته ریاض، هر پزشک کاروان یک مطب کوچک سیار به همراه دارد که دارو و وسایل کمک‌های اولیه در قالب کیفی تعبیه شده و در اختیار این افراد قرار گرفته است.

 

حضور340پزشک و پرستار در بیمارستان‌های مکه و مدینه
مقام عالی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: برای موسم تمتع، دو بیمارستان در مکه و مدینه راه‌اندازی می‌شود که نیازمند انجام هماهنگی‌ها و اقدامات خاصی است.
 

ریاض تصریح کرد: کادرهای درمانی این دو بیمارستان، قریب 340 نفر با تخصص‌های گوناگون، پرستار و پاراکلینیک هستند که ارائه خدمات به زائرین را با تجهیزات کامل پزشکی عهده‌دار می‌باشند.
 

وی با اشاره به این که در صورت نیاز به خدمات تخصصی، اعزام زائر به بیمارستان سعودی انجام خواهد شد، اظهار کرد: با مقامات ذیربط در کشور میزبان، تعامل مناسبی برقرار است و ارائه خدمات مورد نیاز بر حسب تکالیف انجام می‌شود.
 

نماینده رئیس جمهور در شورای عالی هلال احمر با تاکید بر بی بدیل بودن ساماندهی امور حج جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی ما از دانش والایی برخوردار است و مقامات عربستان نیز همواره به این حقیقت معترف هستند.
 

به گفته وی، تمام سازوکارهای پزشکی حج و زیارت در مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر انجام خلاصه و عملیات مربوط در سفرهای عمره، تمتع، عتبات و سوریه انجام می‌شود.

تاکید ما بر تلقیح واکسن مننژیت است

ریاض، با تاکید بر تلقیح واکسن مننژیت پیش از تشرف به حج اظهار کرد: لازم است زائرین نسبت به انجام این امر توجه نمایند، چرا که ارائه کارت زرد رنگ مخصوص در هنگام ورود به عربستان الزامی می‌باشد.
 

ریاض ادامه داد: برای آن دسته از زائرین ایرانی که از سایر کشورها اعزام می‌شوند، اقدامات ویژه‌ای برای سال جاری انجام شده که راه اندازی سامانه تلفنی 24 ساعته (867444444) و درج تمام توصیه‌های بهداشتی در سایت این مرکز به آدرس www.hmc.ir از آن جمله است.
 

وی با بیان این که هماهنگی‌های لازم به جهت مدیریت کاروان‌های این زائرین از ایران انجام شده است، خاطرنشان کرد: توصیه ویژه ما به تمامی زائرین، به همراه داشتن داروهای مصرفی برای نیاز 40 روز است.
 

این مقام مسئول گفت: از دیگر اقداماتی که برای تمتع سال جاری انجام شده است، می‌توان به تهیه کارتی حاوی نکات بهداشتی به جای کارت پرواز و توزیع ویژه‌نامه «میقات تندرستی» اشاره داشت که موارد اخیر، مختص پروازهایی است که از ایران انجام می‌شود.
 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 75184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha