اولین کنگره بین المللی بزرگداشت شهدای جانباز قطع نخاعی خوزستان برگزار می شود

دبیر اجرایی کنگره بین المللی بزرگداشت شهدای جانباز قطع نخاعی خوزستان، با بیان اینکه همسران جانبازان ایثارگران گمنام هستند، گفت: این کنگره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و دمیدن روح امید در جامعه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «فریدون غلامی»، در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: در این کنگره علاوه بر نمایش رشادت و حماسه های دوران جنگ، از خانواده های شهدای جانباز و همچنین جانبازان در قید حیات تجلیل و تکریم می شود.

 

دبیر اجرایی کنگره بین المللی بزرگداشت شهدای جانباز قطع نخاعی خوزستان، با بیان اینکه این کنگره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و دمیدن روح امید در جامعه برگزار می شود، عنوان کرد: تعداد جانبازان نخاعی خوزستان 120 نفر بوده که پس از شهادت 21 جانباز، این تعداد به حدود 100 نفر رسیده که در شهرهای مختلف استان سکونت دارند.

 

وی با بیان اینکه یکی از پرافتخارترین ورزشکاران پارالمپیکی کشور جانباز قطع نخاعی خوزستانی است، اظهار کرد: جانبازان خوزستانی در سطح ملی و کشوری در زمینه های مختلف ورزشی، پزشکی و همچنین دانشگاهی افتخارات زیادی کسب کرده و خوش درخشیده اند.

 

وی با تأکید بر اینکه همسران جانبازان، ایثارگران گمنام هستند، بیان کرد: یکی دیگر از اهداف مهم برگزاری این کنگره معرفی همسران جانبازان به عنوان الگوی مقاومت و وفاداری است، همسران جانبازان نخاعی و اعصاب روان و سایر جانبازان در نشان دادن ایثار، معرفت و همدلی نقش اساسی دارند.

 

غلامی، اضافه کرد: همسران جانبازان بیش از 30 سال است که با همه سختی ها، کمبودها و کم لطفی ها و همچنین آسیب های وارده از خدمت به شوهران خود پای آنها مانده و به تمام زنان درس وفاداری و فداکاری داده اند.

 

وی با بیان اینکه خوزستان به لحاظ درآمد، صنعت و اقتصاد پایه و اساس کشور است، یادآور شد: در دوران دفاع مقدس، خوزستان پایتخت مقاومت و کربلای ایران بوده و رشادت های مردم این استان بر هیچ کس پوشیده نیست.

 

دبیر این کنگره، با انتقاد از کم لطفی برخی سازمان ها و مسئولین به جانبازان به ویژه اعصاب و روان، افزود: متولیان امر در برطرف کردن مشکلات جانبازان کوتاهی کرده و در موضوع ترویج فرهنگ شهادت و تکریم مقام جانبازان و شهدا همکاری لازم را نداشته اند.

 

وی با ابراز نگرانی از وضعیت رسیدگی به جانبازان داخل کشور در مقایسه با کشورهای آلمان و آمریکا، خاطر نشان کرد: مناسب سازی معابر، پارک ها، میادین، خیابان ها و همچنین اماکن عمومی برای عبور و مرور جانبازان با مشکل مواجه بوده و هیچ برنامه ریزی و هدفی در جهت رفع آن صورت نگرفته است.

 

وی به اجرای برنامه های پیش از کنگره اشاره کرد و گفت: تئاتر، سرود خیابانی، فراخوان داستان و مقاله نویسی، طراحی و نقاشی در مدارس سطح استان، تهیه مستند از هر کدام از جانبازان و همچنین تهیه و چاپ کتاب زندگینامه جانبازان در قید حیات، از جمله برنامه هایی است که پیش از کنگره برگزار می شود.

 

غلامی، با بیان اینکه آیت الله موسوی جزایری بر برگزاری این کنگره در سطح ملی و بین المللی تاکید کرده است، ابراز کرد: علاوه بر استانداری خوزستان، ارگان هایی چون ارتش، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، بنیاد شهید، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد استان در برپایی این کنگره ما را حمایت می کنند.

 

کد خبر 751881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha