فراگیری علوم دینی به صورت تخصصی، بزرگترین رسالت حوزه های علمیه است

امام جمعه خوی در اجتماع طلاب حوزه علمیه خواهران خوی فراگیری علوم دینی به صورت تخصصی را بزرگترین رسالت حوزه های علمیه دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین سید رضی موسوی شکوری، امام جمعه و رئیس حوزه های علمیه خوی صبح امروز (24مهر) در اجتماع اساتید و طلاب حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) گفت: فراگیری علوم دینی به صورت تخصصی بزرگترین رسالت حوزه های علمیه است.


وی افزود: باید مدیران، اساتید و طلاب نهایت تلاش و وسواس را در فراگیری تخصصی علوم دینی داشته باشند.


نایب رئیس حوزه علمیه آذربایجان غربی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم و سرنوشت ساز برای طلاب از ابتدای ورود به حوزه تا آخر عمر، توجه جدّی به رسالت های اساسی حوزه های علمیه است.


وی در ادامه فهم عمیق دین، تلاش در ابلاغ صحیح آن، دفاع از ارزش های دینی و همچنین اجرای احکام و معارف دین را به عنوان رسالت های چهارگانه حوزه های علمیه برشمرد و اذعان داشت: می توان تمامی وظایف و مسئولیت های خطیر و رسالت های جهانی حوزه های علمیه اعم از برادران و خواهران را در چهار محور یاد شده خلاصه و دسته بندی کرد.


حجت الاسلام شکوری، توجه عمیق به فقه حکومتی را از ضروریات اجتناب ناپذیر حوزه های علمیه شیعه عنوان کرد و اذعان داشت: با در نظر گرفتن مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزه های علمیه و با عنایت به نقش سرنوشت ساز فقه حکومتی در اداره حکومت اسلامی لازم است بررسی ابعاد مختلف فقه حکومتی بیش از گذشته مورد توجه حوزه های علمیه قرار گیرد.


رئیس حوزه های علمیه خوی در ادامه تبلیغ معارف دین را پس از فراگیری علوم اسلامی از مهم ترین رسالت حوزه های علمیه ارزیابی و بیان کرد: برخی از روحانیان استخدام شدن در یک مجموعه فرهنگی، آموزشی و یا تبلیغی را یک نوع ابلاغ دین می دانند درصورتی که این کارها توجیهات نامناسب هستند و نباید تبلیغ معارف دین به هیچ وجه مورد غفلت قرار گیرد.


وی با تأکید بر اجرایی شدن احکام و معارف دین در تمامی سطوح جامعه و ارکان زندگی خاطر نشان کرد: فراگیری علوم دینی و تبلیغ آن در جامعه مقدمه برای اجرایی شدن علوم و معارف دینی در زندگی روزمره مسلمانان است و لازمه آن تشکیل حکومت اسلامی است که امروز به برکت انقلاب اسلامی در ایران محقّق شده است.


امام جمعه خوی دفاع از ارزش های دینی، زدودن وصله های ناچسب و پاسخ دادن به شبهات را از دیگر وظایف خطیر حوزه های علمیّه ارزیابی کرد و گفت: در طول تاریخ مدام معارف دینی از سوی انسان های منحرف اعتقادی، جریان های سکولار و مخالف دین و همچنین حکومت های وابسته و استعمارگران مورد تهاجم همه جانبه قرار گرفته است و اکنون نیز به صورت گسترده و پیچیده همچنان ادامه و استمرار دارد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود از طلاب حوزه خواهران درخواست کرد: تلاش کنند قانون مداری را از طریق رعایت کردن مقررات و ضوابط حوزه علمیّه تمرین کنند و از فراغت و فرصت های خود که قطعاً محدود است برای فراگیری علوم استفاده بهینه داشته باشند.


نایب رئیس حوزه علمیه آذربایجان غربی خطاب به طلاب خواهر اذعان داشت: تلاش کنید در تمامی شئونات زندگی اعم از رفتار، گفتار و کردار ذی طلبگی را رعایت کنید و در فراگیری ابعاد زندگی حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) و سایر زنان پاکدامن که نوعاً آنان را مرحوم محلاتی در «ریاحین الشریعه» آورده اند،کوشش مضاعف داشته باشید چراکه اهل بیت (ع) و اسلام شناسان بهترین الگو برای زندگی بشریّت هستند.


پایان پیام/

کد خبر 75264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha