به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، «محمدجواد عامر» عصر امروز(چهارشنبه،12دی) در جلسه شورای ساماندهی آببندهای ماسال که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: استخر و آببندانهای موجود در این شهرستان دارای دو فرایند سودده و غیر سودده هستند.
فرماندار ماسال با بیان اینکه آببندانهای سودده دارای خاک و مرغوبیت هستند که قابل استفادهاند، افزود: استخرهای غیرسودده هم گلولای موجود در آن قابل استفاده نیست.
وی با بیان اینکه ماسال دارای 27 آببندان بزرگ و کوچک است، گفت: برای لایروبی و برداشت خاک و گل و لای آب بندانها، طبق شیوه نامه آب منطقهای باید خاک آب بندانها را مورد بررسی و کارشناسی قرار و ما را در جریان میزان برداشت خاک آن قرار دهد.
عامر با بیان اینکه از پیمانکاری که کل آببندانهای شهرستان را لایروبی و در ازای دستمزد خاکی که از آنجا برداشت میشود را تقبل کند، استقبال میکنیم، تصریح کرد: میزان لایروبی آب بندانها و دیواره سازی هر چه سریعتر کارشناسی و تحویل روابط عمومی فرمانداری داده شود.
وی با بیان اینکه لیست آب بندانهای غیرسودده هم باید حداکثر تا فردا(پنجشنبه، 13دی) توسط آب منطقهای به فرمانداری اعلام شود، خاطرنشان کرد: به محض اعلام آببندانها، پیمانکارانی که میخواهند لایروبی آب بندانها را به عهده بگیرند باید حداکثر تا 17 دی ماه درخواست خود را به بخشداری ارائه دهند.
*شهرستان ماسال دارای 10 آب بند سودآور است
در ادامه «حامد نیکنام یوسفی» با بیان اینکه شیوهنامه دارای 29 ماده است که کلیه آب بندانهای گیلان را به دو بخش سودآور و غیرسودده عنوان میکند، اظهار کرد: حجم قابل استحصال آب بندانهای ماسال 2 میلیون و 170 هزار متر مکعب است که اگر لایروبی شود این میزان به 2 میلیون و 889هزار مترمکعب افزایش مییابد.
مدیر اداره منابع آب شهرستانهای رضوانشهر، ماسال و انزلی افزود: شهرستان ماسال شرایط خاص خود را دارد و آب بندانها در فصل کشاورزی کمک شایانی به کشاورزان میکند.
وی با بیان اینکه در این شیوه نامه پیمانکاران متقاضی میتوانند آب بندان ها را با این رویکرد که لایروبی و دیواره سازی هم انجام دهند، اجاره کنند، گفت: 10 آب بندان در شهرستان ماسال سودده و مابقی غیرسودده است.
نظر شما