کانون‌های مساجد شبکه منسجمی برای ترویج مسائل دینی هستند

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های مساجد کشور با تاکید بر گسترش کمی و کیفی کانون های مساجد گفت: کانون‌های مساجد شبکه منسجمی برای ترویج مسائل دینی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های مساجد کشور امروز" 24 مهر" در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با اشاره به اهمیت فعالیت های فرهنگی استان اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان در حال حاضر یکی از قطب‌های اصلی و اثرگذار ما در بخش فرهنگی به شمار می‌رود و توسعه قابل توجه کانون‌های مساجد در این استان از نشانه‌های آن است.


وی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 71 برای تاسیس کانون‌های مساجد ادامه داد: در حال حاضر و با گذشت بیش از 19 سال، حدود 11 هزار و 400 کانون فرهنگی هنری در سطح کشور وجود دارد که بیش از 9 هزار کانون از این تعداد در دولت‌های نهم و دهم ایجاد شده است.


معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه کانون‌های مساجد شبکه منسجمی برای ترویج مسائل دینی هستند، بیان داشت: این کانون‌ها به دلیل گستردگی و تعداد بالای آن در کنار فعالیت‌های بسیار و پوشش گسترده خود می‌توانند نقش غیر قابل انکاری برای ترویج مسائل دینی ایفا کنند.


وی با بیان اینکه از زمان تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری، پویایی مساجد چند برابر شده است، گفت: حاکمیت در زمینه مسائل فرهنگی وظیفه سیاست گذاری و ارائه خوراک فرهنگی را بر عهده دارد و اجرای این فعالیت‌ها و سیاست‌ها بر عهده مردم است و کانون‌های مساجد می‌توانند بهترین اجرا کننده سیاست‌های فرهنگی دولت باشند.


جعفری به تعداد کتابخانه‌های مساجد اشاره کرد و بیان داشت: کانون‌های مساجد در سطح کشور در حال حاضر دارای نزدیک به 4 هزار کتابخانه هستند که این کتابخانه‌ها هیچگونه هزینه‌ای به دولت تحمیل نمی‌کنند.


وی اضافه کرد: خوشبختانه در سال‌های گذشته فعالیت کانون‌های مساجد بیش از گذشته مورد توجه مسئولان کشور قرار گرفته است اما ما برای اجرای برنامه‌های فرهنگی خود به توجه بیشتری از سوی مسئولان نیاز داریم.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان هم در این جلسه با اشاره به اهمیت نقش کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گفت: کانون‌های مساجد جایگاه مهمی برای ارتباط نسل جوان ما با مسائل دینی دارند و متاسفانه ما هنوز نتوانسته‌ایم آنگونه که باید به این کانون‌ها رسیدگی کنیم.


علیرضا حسینی با بیان اینکه کانون‌های مساجد می‌توانند مشکلات بخش فرهنگی جامعه را برطرف کنند، بیان داشت: تهاجم فرهنگی از طریق ماهواره‌ها و اینترنت به روستاهای ما هم کشیده شده و تنها راه مقابله با تهاجم‌های فرهنگی، تقویت کانون‌های مساجد است بنابراین ایجاد و تقویت کانون‌های مساجد در روستاها و حمایت‌های معنوی و مادی آنها ضروری است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 75400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha