عدم آشنایی شهروندان هر محله با نماینده مهمترین دغدغه‌ شورای محلات است

دانایی گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های اعضای شورای اجتماعی محلات عدم آشنایی شهروندان هر محله با نمایندگان خود است که در اساسنامه جدید با توجه به فرآیند مردمی انتخابات، شهروندان مستقیما با نمایندگان خود در ارتباط هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، «رضا دانایی» در نشست فصلی شوراهای اجتماعی محلات منطقه یک از تصویب آیین‌نامه شورای اجتماعی محلات در شورای اجتماعی شهر مشهد خبر داد و افزود: پس از پیگیری‌های صورت گرفته، اساسنامه شورای اجتماعی محله، در صحن شورای شهر مطرح و مورد تأیید اعضای شورای اسلامی شهر مشهد قرار گرفت.

 

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری گفت:با اشاره به تاکید بر توجه به رویکرد مردمی در اساسنامه جدید، اظهار کرد: در این اساسنامه تاحد زیادی تصدی‌گری بخش اداری به اعضای شورای اجتماعی محلات واگذار شده و با هدف مردمی‌ترشدن این نهاد مسئولیت انتخاب رئیس و نایب رییس شورا بر عهده اعضای شورای اجتماعی محله گذاشته شده است و تنها یک کارشناس فرهنگی به عنوان دبیر شوراها انتخاب خواهد شد تا مصوبات و کارهای اداری شوراها را پیگیری کند.

 

دانایی ادامه داد: یکی از مهمترین دغدغه‌های اعضای شورای اجتماعی محلات عدم آشنایی شهروندان هر محله با نمایندگان خود است که در اساسنامه جدید با توجه به فرآیند مردمی انتخابات، شهروندان مستقیما با نمایندگان خود در ارتباط هستند که این موضوع تاثیر بسیار مثبتی در افزایش مشارکت و همراهی آنان با شوراهای اجتماعی محلات دارد.

 

وی افزود: در این اساسنامه، اعضای شوراهای اجتماعی محلات علاوه بر ارتباط مستقیم با مدیریت شهری می‌توانند با سایر نهادهای مربوطه مانند فرمانداری و پایگاه‌های سلامت وزرات بهداشت نیز ارتباط برقرار کرده و نقش تاثیرگزاری در انتقال درخواست‌های مردمی به این سازمان‌ها داشته باشند.

 

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به حضور فعال‌تر اعضا شوراهای اجتماعی محلات در تصمیم‌گیری‌های شهری، بیان کرد: با توجه به ظرفیت ایجاد شده برای شوراهای اجتماعی محلات اعضا باید علاوه بر پیگیری مسائل و دغدغه‌های شهروندان، بر ایجاد تحول و افزایش نوآوری و خلاقیت با مشارکت شهروندان نیز تاکید داشته باشند.

 

دانایی خاطرنشان کرد: با استفاده از این ظرفیت و با ایجاد مجموعه‌ای مردمی، می‌توانیم شاهد تاثیرات مثبت و بهبود وضعیت مناطق باشیم؛ ما تلاش کرده‌ایم به معنای واقعی کلمه شورای اجتماعی محله داشته باشیم و شرایط رضایت عمومی از این شورا را ایجاد کنیم.

 

وی با تاکید بر لزوم اختصاص ۵ درصد از بودجه عمرانی به منظور اجرای طرح‌ها و مصوبات شوراهای اجتماعی محلات، افزود: لایحه‌ای تصویب شده و به زودی در صحن علنی و در جلسه اصلاح بودجه مطرح خواهد شد تا با مشارکت ۶ مجموعه تاثیرگذار شهرداری و با ایجاد سازوکاری جدید بتوانیم این بودجه را برای شوراهای اجتماعی محلات هزینه کنیم.

 

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه تاکنون برای تمامی موضوعات فرهنگی و اجتماعی در سطح فرهنگسراها و مناطق تصمیم‌گیری می‌شد، گفت: در اساسنامه جدید مسئولیت تولید محتوا و اجرای برنامه‌های مختلف به شوراهای اجتماعی محلات واگذار گردیده تا با انجام نیاز سنجی و اولویت بندی بتوانند دغدغه‌ها و پیشنهادهای فرهنگی اجتماعی مردمی را در سطح محلات شناسایی کرده و با حمایت‌ها و مشارکت شهروندان این اقدامات را اجرایی کنند، مدیریت شهری نیز به عنوان پیگیری کننده، پیشنهاد دهنده و تاحدی ناظر بر روند اجرای اقدامات نظارت خواهد کرد.

 

دانایی از افزایش محلات به ۱۷۲ محله در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: امیدواریم با ایجاد این تغییرات شاهد فعالیت شوراهای اجتماعی محلات به عنوان کانون های فرهنگی اجتماعی که از حمایت‌های مردمی برخوردار هستند؛ باشیم.

کد خبر 754200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha