به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمد جوروند»، امروز (یکشنبه 16 دی) در کارگروه سلامت و ارتقای نشاط اجتماعی استان، گفت: در شورای فرهنگ عمومی استان چندین کارگروه تشکیل شده که سلامت و ارتقای نشاط اجتماعی از جمله آنهاست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اجتماعی خوزستان، هدف از برگزاری این جلسه را ارائه راهکارهای علمی و عملی در جهت ارتقای نشاط اجتماعی، ارائه برنامه های نشاط اجتماعی در استان و ارائه برنامه ها و اقدامات انجام شده توسط گروه سلامت روان معاونت بهداشت عنوان کرد.
وی افزود: منکر این نیستیم که در خوزستان در حوزه مسائل روحی و روانی و نشاط اجتماعی مشکلاتی وجود دارد ولی انصاف نیست که وجه غالب استان را این مسائل قرار دهیم چرا که ظرفیت های خوبی وجود دارد که می توانیم آنها را برجسته کنیم.
جوروند، با بیان اینکه استاندار خوزستان در شورای فرهنگ عمومی تاکید کرده که این فضا باید تغییر کند و نشاط و شادابی وارد استان شود که لازمه این امر همکاری همه حوزه هاست، اضافه کرد: هفته های فرهنگی که در شهرستان ها در حال برگزاری است در جهت ایجاد شادابی و نشاط در میان مردم است.
وی با اشاره به اینکه زمینه های فعالیت ها و نشاط اجتماعی در استان بالاست ولی دستگاه ها به صورت جدی در این راستا کار نکردند، ادامه داد: مردم استان ما در همه شهرها از فعالیت های فرهنگی و هنری همچون کنسرت ها، نمایشگاه های کتاب، هفته های فرهنگی و ... استقبال بسیار خوبی می کنند، از این رو می طلبد در زمینه فعالیت های نشاط بخش را در استان بیشتر کار کنیم.
وی ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این کارگروه در شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: مصوبات این جلسه توسط رییس کارگروه بهداشت، سلامت و نشاط اجتماعی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مطرح و پس از تصویب، اعتبارگذاری می شود.
«نوذر درستان»، معاون اجتماعی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس کارگروه نشاط اجتماعی استان، هم هدف از این کارگروه را ارتقای امید و نشاط در میان مردم دانست و عنوان کرد: در این راستا از همفکری اساتید دانشگاه و دستگاه های مربوطه بهره مند می شویم و راهکارهایی ارائه می شود.
همچنین «حجت الاسلام عباس علی رستمی»، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، بیان کرد: وقتی صحبت از نشاط اجتماعی می شود ابتدا باید تعریفی جامع از نشاط اجتماعی ارائه شود که متناسب با استان و محل زندگی ما باشد چرا که شادی در شهرها و استان های مختلف کشور مؤلفه های خاص خودش را دارد.
«حجت الاسلام عباس ساکی»، هم با بیان اینکه ما در اسلام حزن نداریم و به جای حزن باید تقدس ایجاد کنیم، اذعان داشت: اسلام حزن و اندوه را به قیاس «یاس» و «یاس» را در مقابل امید و اسلام قرار می دهد.
مدیر امور فرهنگی اداره کل بهزیستی خوزستان، با اشاره به اینکه مذهب ما، مذهب شاد و فرح بخشی است، تصریح کرد: ما در کنار مسائل مذهبی، مسائل شادی بخش را برای مردم آزاد نگذاشتیم، باید در اجرای برنامه هایی که به مناسبت های مختلف برگزار می شود توازن و عدالت ایجاد کنیم.
لازم به ذکر است، در این جلسه اعضای کارگروه سلامت و ارتقای نشاط اجتماعی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
نظر شما