عدم تحقق اجباری شدن استفاده از سپهتن در تانکرهای حامل سوخت/خودروهای محور اسکله رجایی فاقد سامانه سپهتن هستند

سرهنگ اسفندانی با اشاره به مجهز بودن همه اتوبوس های برون شهری به سامانه سپهتن، گفت: تنها سرویس های کارگران صنایع در محور اسکله شهید رجایی که بیشترین تردد خوردوهای سنگین در آن جریان دارد، فاقد این سامانه هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، سرهنگ «علی اسفندانی» در نشست خبری اظهار کرد: اتوبوس هایی محور اسکله شهید رجایی بدون سامانه سپهتن، ایمنی لازم و صورت وضعیت در حال تردد هستند در حالی که این محور از بدترین و پرتردد ترین محورهای استان هرمزگان است.

 

وی تصریح کرد: اگر تریلری با بار سنگین با تانکر حامل سوخت در محور اسکله شهید رجایی برخورد کند فاجعه به بار می آورد.

 

اسفندانی با اشاره به اینکه سرویس های دانشگاه هرمزگان نیز وضعیت مشابهی با خودروهای محور اسکله شهید رجایی دارند، افزود: پلیس سال ۹۵ به منظور جلوگیری از تردد این اتوبوس ها، اقدام به درآوردن پلاک های این خودروها کرد که به بهانه اینکه دانشگاه در حریم شهر قرار دارد مجوز تردد را به این سرویس ها دادند اما اگر اتفاقی بیفتد چه کسی پاسخگو خواهد بود.

 

فرمانده پلیس راه هرمزگان در ادامه به تشریح عملکرد ۹ ماهه سال جاری پرداخت و از کاهش ۱۳ درصدی آمار جان باختگان و کاهش ۲۳ درصدی مجروحین در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: طی این مدت همچنین 702هزار و 909 فقره اعمال قانون شد.

 

وی افزود: از این میزان برگ جریمه 375 هزار و 968 فقره تخلف  حادثه ساز  اعمال قانون شده که رقم کل جریمه ها طی این مدت بیش از 336  میلیارد ریال است.

 

اسفندانی عنوان کرد: 45 درصد تصادفات در حوزه شرق استان هرمزگان رخ می دهد که عدم توجه به جلو با 41 درصد بیشترین آمار تصادف و رعایت حق تقدم 16 درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با 16 درصد دلیل وقوع تصادف بوده است.

 

وی با اشاره به سهم تصادف در وسایل نقلیه، تصریح کرد: 65 درصد تصادفات را خودروهای سواری و ۲۶ درصد را موتور سیکلت ها به خود اختصاص داده اند.

 

رئیس پلیس راه استان هرمزگان افزود: همچنین در 9 ماهه نخست سال جاری، 53 درصد تصادفات در حاشیه شهر و در 30 کیلومتری شهرها به وقوع پیوسته است.

 

وی با بین اینکه ساعات اوج تصادفات ۱۶ الی ۶۰ با ۳۰ درصد و ۲۰ تا ۲۴ با ۲۶ درصد است، گفت: بیشترین تصادفات خودروهای سواری مربوط به پراید و پژو است.

 

اسفندانی با ذکر این مطلب که ۵۹ درصد تصادفات در محورهای اصلی و ۴۱ درصد نیز در محورهای فرعی اتفاق می افتد، اضافه کرد: ۵۴ درصد تصادفات مربوط به شب و ۴۶ درصد نیز در روز حادث می شود.

 

وی همچنین از کاهش ۱۹ درصدی توقیف خودروها و کاهش ۴۶ درصدی موتورسیکلت ها در ۹ ماهه امسال خبرداد و افزود: امسال ۵۸۸ جلسه آموزشی با حضور ۱۹ هزار و ۱۵۵ نفر در مساجد و ۴۴۱ جلسه با حضور ۱۹ هزار و ۸۲ نفر در مدارس انجام شد.

 

فرمانده پلیس راه هرمزگان همچنین به موضوع برخورد خودرو با احشام در سطح جاده های استان اشاره کرد و گفت: برخورد خودرو با احشام در ۹ ماهه امسال ۲ درصد از تصادفات را تشکیل می دهد.

 

وی افزود: پارسال پنج نفر فوتی در برخورد خودرو با احشام در جاده های هرمزگان بود که این رقم امسال به چهار نفر و مجروحین نیز از ۲۹ نفر به ۲۴ نفر کاهش یافته است.

 

اسفندانی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۱ هزار نفر شتر در استان هرمزگان وجود دارد که ۹ هزار نفر در طرح آشکارسازی(جلیقه، گردن بند و پابند شبرنگ) ساماندهی شده اند، عنوان کرد: طرح ساماندهی احشام شامل آشکارسازی، حفر کانال در بخشی از شهرستان سیریک از سال ۹۵ در استان آغاز شد.

 

وی از اجباری شدن نصب سامانه سپهتن در تانکرهای حامل سوخت به عنوان یکی از طرح های مهم کشوری که هم اینک مسکوت مانده است نلم برد و گفت: قرار بود از اول مهرماه این طرح اجرا شود و بخشی از هزینه آن را شرکت پخش فراورده های نفتی پرداخت کند که متاسفانه تا کنون محقق نشده است.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 754682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha