سنگ بنای مهارت‌آموزی برای ایجاد اشتغال درست گذاشته شود

آشناگر، با بیان اینکه امروز بخش عمده‌ای از فارغ‌التحصیلان بیکار فاقد مهارت کافی هستند، گفت: برای ایجاد اشتغال باید سنگ بنای مهارت‌آموزی را درست گذاشت و اگر بر این امر تأکید کنیم زمینه اشتغال بیشتری در جامعه فراهم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، علی‌رضا آشناگر در نشست با مدیر و کارکنان فنی و حرفه‌ای سمنان،بر ضرورت مهارت‌آموزی و تعمیم آن برای تمام اقشار جامعه به‌خصوص جوانان در راستای اشتغال‌زایی، تاکید کرد وگفت: تعمیم آموزش‌های مهارتی سیاست فنی و حرفه‌ای سمنان باشد تا شاهد اشاعه اشتغال در جامعه باشیم.

 

استاندار سمنان با بیان اینکه امروز زمان مشاغل پشت میزی گذشته و دولت نمی‌توانند این مقدار شغل ایجاد کند، اضافه کرد: شورای مهارت‌آموزی در استان سمنان توانسته طرح «هر سمنانی یک مهارت» را از سال گذشته باهدف اشتغال‌زایی و تعمیم مهارت‌آموزی اجرا کند که ادامه سیاست‌های این شورا در آینده نیز باید در برنامه قرار داشته باشد.

 

آشناگر مهارت‌آموزی را مختص همه گروه‌ها و اقشار مختلف جامعه دانست وادامه داد: خوشبختانه این مهم در استان سمنان به‌خوبی پیگیری می‌شود و آموزش مهارت به دانش آموزان، بهبودیافتگان، سربازان، دانشگاهیان و افراد بیکار در اولویت امر قرارگرفته است.

 

وی اضافه کرد: طرح‌های مهارت افزایی با همکاری نهادها و دستگاه‌های فرهنگی می‌بایست پیگیری شود تا بتوان با تأکید بر آن شاهد کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در جامعه باشیم.

 

فرهنگ سازی و ایجاد گفتمان مهارت آموزی بسیار لازم و ضروری است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان نیزدر این نشست، با تاکید بر ضرورت گسترش فرهنگ مهارت آموزی گفت: فقر مهارتی ناشی از عدم توجه و باور به توانایی و تخصص یک انسان در تغییر وضعیت و سرنوشت خویش است.

 

فاطمه منصوری با بیان اینکه فرهنگ سازی و ایجاد گفتمان مهارت آموزی بسیار لازم و ضروری است خاطرنشان ساخت: نهضت مهارت آموزی پس از نهضت سواد آموزی باید در اذهان تبیین شود و شعار "هرجوان یک مهارت" به خوبی این امر را محقق می سازد.

 

وی با اشاره به اینکه مهارت مقوله پر اهمیتی است که به سرمایه انسانی یک جامعه معطوف می شود افزود: مهارت‌آموزی با توانمندسازی نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین سرمایه یک کشور علاوه بر اینکه به توسعه و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند؛ سبب ارتقای ابعاد اجتماعی و فرهنگی جوامع نیز می‌شود.

 

مدیرکل آموزش‌ فنی و حرفه‌ای استان سمنان از « فقر مهارتی» به عنوان یکی از مهمترین معضلات جوامع کمتر توسعه یافته نام برد و گفت: این مهم ناشی از عدم توجه و باور به توانایی و تخصص یک انسان در تغییر وضعیت و سرنوشت خود است.

 

وی با اشاره به طرح  شعار «هر جوان یک مهارت» در استان سمنان در راستای تحقق نهضت مهارت‌آموزی خاطرنشان کرد: این نهضت در اقصی نقاط استان فراگیر شده و ما را ملزم می‌کند به عنوان راهبران آموزش‌های مهارتی با در کنار هم قرار دادن ماموریت‌های مشترک دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حیطه مهارت آموزی به آموزش‌ها جهت دهیم.

کد خبر 755611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha