هنرمندان  با زبان هنر،  روحیه انقلابی و استکبارستیزی را در مردم احیاء کنند

رئیس حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن اذعان به اینکه هنر باید جایگاه ویژه ای در کشور داشته باشد، تاکید کرد: هنرمندان باید با هنر خود افکار امام راحل، شهدا، روحیه انقلابی و استکبارستیزی را در مردم احیاء کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامی داشت هشت شهید انقلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در دوران انقلاب نخستین همایش «انقلاب به روایت هنر» امروز ( 19 دی ) به همت ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و شهرستان گچساران با همکاری دستگاه های این شهرستان و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در مسجد شهیدان گچساران برگزار شد.

 

حجت الاسلام سید عبدل مومن موسوی، رئیس حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد در این همایش، گفت: حدود 78 کشور دنیا دست در دست یکدیگر برای از پای درآوردن نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش های بسیاری کردند، ولی موفق نشدند.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه دشمنان انقلاب در حقیقت با تفکر شیعی ما مشکل دارند، اظهار داشت: دشمنان نظام در طول این 40 سال با انواع توطئه ها و نقشه ها، سعی در نابودی این انقلاب داشتند.

 

موسوی با اشاره به اینکه دشمنان با اسلام عربستانی که داعش و زندان ابوغریب را تایید می کند مشکلی ندارند، اضافه کرد: آنها با شیعه که خار چشم آنهاست، مشکل دارند.

 

رئیس حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: جوانان این مرز و بوم با گوشت، پوست و استخوان خود مقابل دشمن ایستادند ولی نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ایران به دست بدخواهان این ملت بیافتد.

 

وی خاطرنشان کرد: خشت خشت این نظام خون بهای شهیدان است که باید قدر این موهبت الهی را بدانیم و از آرمان ها و اهداف شهدا پاسداری کنیم.

 

موسوی ضمن تاکید بر اینکه مقوله هنر جایگاه و منزلتی بس بزرگ دارد، ابراز داشت: گاهی یک شعر، فیلم و یک کار هنری به اندازه صدها سخنرانی تاثیرگذار است.

 

رئیس حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل هنرمندان را با توجه به دستور قرآن کاری پسندیده دانست و اضافه کرد: باید از هنرمندانی که در راستای ترویج و نشر انقلاب و مبانی اسلام ناب محمدی (صل الله علیه وآله وسلم) تلاش دارند، قدردانی کرد.

 

وی هر کار هنری و دسته جمعی برای احیای دین، تفکر اسلامی و شیعی را مصداق شعائر الله دانست و ادامه داد: هنرمندانی که با کار خود آیات قرآن، مباحث دینی، جبهه و جنگ و ... را به تصویر می کشند، اینها مصداق شعائر الله است.

 

موسوی فعالیت های مرحوم فرج الله سلحشور را که با تولید فیلم در زمینه مباحث اسلامی و قرآنی به تصویر کشید را ستود و تجلیل از آن را مصداق شعائر الله خواند و گفت: ایشان تفکر اسلامی و قرآنی را با زبان هنر به خارج از مرزها برد و مردم کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی را تحت تاثیر قرار داد.

 

رئیس حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن اذعان به اینکه هنر باید جایگاه ویژه در کشور داشته باشد ولی متاسفانه هنوز به آن نقطه نرسیده، تاکید کرد: هنرمندان باید با هنر خود افکار امام راحل، شهدا، روحیه انقلابی و استکبارستیزی را در مردم احیاء کنند.

 

وی هنر را بسیار ارزشمند دانست و تصریح کرد: صدا و سیما بزرگترین دانشگاه و تاثیرگذارترین مکتب رادیو و تلویزیون هستند که می تواند منشا تحولات عظیمی در جامعه شوند.

 

موسوی خاطرنشان کرد: بهترین هنرمندان ما همین شهدای والامقام بودند که با جان شیرین خود توانستند آزادی و امنیت را برای ملت ایران به ارمغان بیاورند.

 

رئیس حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه اکثریت شهدای ما امام (رضوان الله تعالی علیه) را از نزدیک ندیدند اما اطاعت محض از ولایت فقیه داشتند، اضافه کرد: شهداء رفتند و مجاهدت کردند و هنوز هم شهدایی داریم که در راه عزت و شرف این مملکت درحال جانفشانی هستند.

 

وی گفت: اگر ما مسئولان در جامعه خوب کار کنند و گوش به فرمان ولی امر مسلمین باشند، دشمنان هرگز نمی توانند آسیبی به این مملکت و انقلاب بزنند.

 

شایان ذکر است در این همایش از خانواده های معظم هشت شهید دوران انقلاب، شهدای هنرمند و هشت نفر از هنرمندان استان که در حوزه انقلاب اسلامی و ارزش ‌ها، فعالیت یا تولید هنری داشتند، تجلیل و قدردانی شد.

کد خبر 755707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha