پیگیر تقویت بعد هنری کانون های مساجد با هدف جذب حداکثری نسل جوان هستیم

حجت الاسلام علیخانی گفت: تلاش داریم برنامه های فرهنگی مساجد، رنگ و بوی هنری داشته باشند تا حضور حداکثری مخاطب را شاهد باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمودعلیخانی، در ویژه برنامه تجلیل از هنرمندان متعهد و انقلابی «دیروز، امروز و فردا» در محل دبیرخانه مساجد مازندران، با اشاره شکل گیری کانون های فرهنگی و هنری مساجد از سال 71 و ادامه فعالیت این مراکز تاکنون، به فعالیت یک هزار و 132کانون فرهنگی هنری در سطح استان اشاره کرد.

سرپرست ستادهماهنگی و نظارت برکانون های مساجد مازندران با اشاره به رویکرد جدید کانون‌های مساجد استان، گفت: با وجود گذشت 26سال از تاسیس کانون های مساجد، این نهاد در عرصه مسجد و جذب جوانان، فعالیت چشمگیر و متنوعی دارد اما تلاش داریم با تقویت بعد هنری این کانون ها زمینه ساز جذب حداکثری نوجوانان و جوانان به این پایگاه های دینی باشیم.

 

وی با بیان اینکه اغلب افرادی که در این کانون‌ها فعالیت دارند جوانان پرشور، متدین و انقلابی هستند که بدون چشم داشتی برای اسلام و انقلاب زحمت می کشند، اظهار کرد: امروز در چهل سالگی انقلاب اسلامی، باید زمینه صدور دستاوردهای آن نیز در مسجد و از طریق بچه های مسجد و با استفاده از ابزار هنر فراهم گردد.

 

حجت‌الاسلام علیخانی به فرموده امام راحل درخصوص اینکه مسجد سنگر است و نباید سنگر خالی شود اشاره کرد و گفت:

در برخی نقاط مسجد شاهد تعداد اندکی از جوانان و نوجوانان در فعالیت های مسجدی و صف های نمازجماعت و جمعه هستیم که باید با بهره گیری از علوم و فنون جدید پای نوجوانان و جوانان را به مساجد باز کرد.

 

وی به کارکردهای مسجد در زمان رسول اکرم حضرت محمد(صل الله علیه وآله وسلم) اشاره و تاکید کرد: مساجد نباید صرفا محل عبادت باشند.

 

حجت الاسلام علیخانی با بیان اینکه هنر در گذشته با مساجد آمیختگی داشته و امروز بسیاری از گردشگران برای بازدید مساجد اسلامی به ایران سفر می نمایند، افزود: تلاش داریم برنامه های فرهنگی مساجد، رنگ و بوی هنری داشته باشند تا حضور حداکثری مخاطب را شاهد باشیم.

 

وی باتاکید براینکه بسیاری از سخنرانان در گذشته با هنر مطالب دینی را مطرح می کردند، اظهار کرد: بحمدالله امروز با گذشت حدود چهل سال از عمربابرکت انقلاب اسلامی، هنر در خدمت دین قرار گرفته است و باید از این ظرفیت برای رونق فعالیت های مسجدی بهره گرفت.

ترجمه منظوم قرآن به زبان مازندرانی حمایت مسئولین را می خواهد

 «رشید بابازاده» نیز در این نشست ضمن تقدیر کانون های مساجد استان برای تجلیل از هنرمندان انقلابی و مسجدی درچهل سالگی انقلاب اسلامی، گفت: پیگیر ترجمه منظوم قرآن به زبان محلی مازندران است.

 

این شاعر بومی استان افزود: معانی آیات جزء سی ام قرآن کریم را به شعر مازندرانی برگردان کرد وبه جهت عدم اقبال مسئولین کار متوقف شد.

 

وی با بیان اینکه بیش از 800حدیث از ائمه معصومین(علیهم السلام) به شعر محلی مازندران برگردان شده، ادامه داد: کتاب چهل حدیث به زبان بومی استان را به همت حوزه هنری مازندران روانه بازار نشر کرده است.

 

بابازاده گفت: تدبیری اندیشیده شود تا قصص قرآنی به زبان تئاتر در قبل از خطبه های نماز جمعه به سمع و نظر نمازگزاران برسد.

بستر کار هنری در مسجد فراهم نیست

«حمید حمزه نژاد» در این نشست، تغییر نگرش هیئت امنا مساجد را ضروری دانست و گفت: بستر کار هنری در مساجد مهیا نیست و بسیاری از مسجدی ها در مقابل هنرمندان حالت تدافعی دارند.

 

این هنرمند مسجدی استان برلزوم حمایت معنوی هنرمندان مسجدی تاکید کرد و از اعلام آمادگی خویش برای راه اندازی گروه سرود، تئاتر و تقویش بخش شعر و ادبیات مسجد محل زندگی خود در شهرستان بابل خبر داد.

بستر شکوفایی استعدادهای هنرمندان مسجدی فراهم شود

«محمدجواد مهدوی» با بیان اینکه بستر شکوفایی استعدادهای هنرمندان مسجدی در مساجد وجود ندارد، گفت: نوجوانان و جوانان آماده و دغدغه مند برای اسلام و انقلاب هستند اما مورد لطف هیئت امنا قرار نمی گیرند.

 

یکی ازهنرمندان مسجدی استان با بیان اینکه دغدغه های سخت افزاری در مساجد وجود ندارد، افزود: کانون های مساجد باید فضای شناسایی و تقویت هنرمندان مسجدی را مهیا نمایند.

کد خبر 756387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha