سرودهای حماسی و آواهای انقلابی ابزاری برای مقابله با ناتوی فرهنگی دشمنان است

پورحمزه، با بیان اینکه بحث مدافعان حرم با عث جهش در سرودها و آواهای حماسی شدند، افزود: سرودهای حماسی و آواهای انقلابی از راه های موثر مقابله با ناتوی فرهنگی دشمنان هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد،  مسعود پور حمزه،امروز(26 دی) در جمع خبرنگاران،افزود: سرودهای حماسی و آواهای انقلاب در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نقش موثر  و بیدار کننده ای داشتند.

 

دبیر کمیته‌ی اجرایی و برنامه‌ریزی جشنواره ملی سرودهای حماسی و آواهای انقلابی(آوای بیداری)، اظهار داشت: برگزاری این جشنواره می تواند نقش مهمی در تقویت سرودهای حماسی در جامعه داشته باشد.

 

وی با اشاره به وضعت سرودهای حماسی در سال های اخیر، افزود: مدافعان حرم و مباحث انقلابی موجب جهش موثری در سرودهای حماسی طی سال های اخیر شده اند.

 

پور حمزه، اظهار داشت: بعد از دفاع مقدس مباحثی چون مدافعان حرم باعث انگیزه برای آهنگ سازان، شاعران و خوانندها شده است.

 

وی با  اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد اهمیت دادن به بحث سرود و موسیقی حماسی، عنوان کرد:  هنر ابزاری ارزشمند جهت مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان و انتقال ارزش ها و آرمان هاست.

 

پور حمزه با اشاره به اینکه موسیقی و سرود زبان هنر است، افزود: باید با برنامه ریزی و تربیت هنرمندان متعهد از ابزار هنری، برای مقابله با راهی که غرب برای تهاجم به فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی ما در پیش‌گرفته  بهره گرفت.

 

وی با بیان اینکه غرب نیز از ابزار هنر برای تهاجم فرهنگی به خوبی استفاده می کند، بیان کرد: متاسفانه گاهی در مداحی ها هم رد پای تاثیر گذاری این توطئه دشمنان دیده می شود.

 

پور حمزه، تاکید کرد: توجه به ابزار هنر، تربیت هنرمندان مومن و متعهد بستری برای رساندن این ابزار به جایگاه واقعی خود و مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

وی افزود: می توان با برنامه ریزی مناسب از سبک های هنر موسیقی برای تهیه خوراک فکری برای نسل جوان و نوجوان و انتقال ارزش ها، آرمان ها  با تاثیرگذاری بر تفکر و اندیشه بهره گرفت.

 

پور حمزه،  با اشاره به جاذبه سرود، افزود: سرود به دلیل گروهی بودن می تواند  بستری برای جذب جوانان و نوجوانان و همچنین انتقال ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی باشد.

 

دبیر کمیته‌ی اجرایی و برنامه‌ریزی جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی، با اشاره به  سرودهای حماسی در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: در هشت سال دفاع مقدس ورود بسیج و سپاه درزمینه سرود بسیار فعال و موثر بوده است.

 

پور حمزه، در ادامه با اشاره به موسیقی حماسی در استان لرستان، گفت: جایگاه موسیقی حماسی در کل کشور از اوایل انقلاب و تا پایان جنگ تحمیلی در اوج خود بود است.

 

وی در ادامه لرستان را حماسه خیز ترین موسیقی‌ها در دوران دفاع مقدس و اوایل انقلاب دانست و گفت: حتی مداح‌های سنتی ما نیز در این زمینه فعالیت داشته اند.


دبیر کمیته‌ی اجرایی و برنامه‌ریزی جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی، در ادامه با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره ملی سرودهای حماسی و آواهای انقلابی در استان، بیان کرد: جلسات متعددی با مشارکت انجمن موسیقی بسیج هنرمندان برای برگزاری شایسته این جشنواره برگزار شد.

کد خبر 757421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha