انتقال آب خزر به فلات مرکزی به هیچ وجه قابلیت اجرایی ندارد

جعفرزاده با اشاره به اینکه نه به لحاظ منابع و نه به لحاظ قانونی، انتقال آب خزر به فلات مرکزی به هیچ وجه قابلیت اجرایی ندارد، گفت: این انتقال غیر کارشناسی و یک اشتباه بزرگ استراتژیک است.

«غلامعلی جعفرزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، در مورد مصاحبه وزیر نیرو در مورد برداشتن گام‌های بلند برای انتقال آب خزر به سمنان و فلات مرکزی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: دولت پولی برای انتقال آب خزر به مرکز کشور ندارد و این کار یک منبع هزینه بسیار بالا نیاز دارد.

نماینده مردم رشت در مجلس، اظهار کرد: رئیس جمهور نیز با ظرافتی این موضوع را در سمنان بیان کرد که "در صورت وجود سرمایه‌گذار این اتفاق می افتد" که البته تاکنون هیچ سرمایه‌گذاری برای این موضوع ورود نکرده است.

وی با بیان اینکه انتقال آب خزر به فلات مرکزی یک اشتباه بزرگ استراتژیک است، تصریح کرد:‌ دریاچه خزر، اقیانوس و دریا نیست که آب از جایی به آن وصل شود.

جعفرزاده با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذار و منابع اعتباری برای این طرح وجود ندارد، گفت: به نظر می‌رسد طرح این موضوع تنها به عنوان یک دلخوشی برای مردم باشد و هیچ وقت عملیاتی نمی‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه نمایندگان خطه شمال کشور، مانع بزرگ اجرایی شدن این طرح هستند، اظهار کرد: مخالفت با این طرح احساسی نیست بلکه به لحاظ کارشناسی این طرح اقلیم محیط زیست منطقه را به خطر می‌اندازد و قابلیت اجرایی ندارد.

وی همچنین تصریح کرد: طبق قانون هم، دولت اجازه این کار را ندارد و این طرح توسط نمایندگان در برنامه ششم، حذف شده است.

بودجه سال ۹۸ باید واقعی نوشته شود

جعفرزاده در ادامه به جلسات مستمر مجلس برای تصویب جزئیات بودجه سال ۹۸ اشاره و تاکید کرد: دولت‌ها وقتی سند درآمد و هزینه یکسال خود را تنظیم می‌کنند باید آن را به مجلس داده و نمایندگان مجلس به نمایندگی از مردم مطالبات آنها را در لایحه دولت پیگیری کنند.

نماینده مردم رشت در مجلس با تاکید بر اینکه طبیعی است که هر لایحه‌ای موافق، مخالف و منتقدینی داشته باشد، افزود: نمایندگان ضمن تمایل همکاری با دولت برای تصویب بودجه، نقدهایی هم داریم که باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از نقدهای کلی نمایندگان این است که بودجه باید واقعی نوشته شود، ادامه داد: استنباط و برداشت نمایندگان این است که برخی از بخش‌های درآمدی بودجه، احصا نمی‌شود و قاعدتا نباید برای آن چیزی که به وجود نخواهد آمد، هزینه بنویسند.

جعفرزاده تصریح کرد: هزینه‌های نوشته شده در بودجه، انتظاراتی را در اجتماع و دستگاه‌ها ایجاد می‌کند و نمایندگان بر این اصرار دارند که در کمسیون تلفیق بازنگری شود و آن درآمدهایی که ما معتقدیم به دست نمی‌آید، حذف شده و یک کتاب واقعی بودجه در دست مردم باشد.

*افزایش حقوق‌ها در بودجه سال آینده، پلکانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه همه جهت‌گیری دولت و  مجلس در تنظیم و تصویب بودجه، باطل کردن نقشه دشمنان است، اظهار کرد: نقشه دشمن ایجاد شرایط  فشار اقتصادی بر مردم و مشکل در معیشت مردم است تا بتوانند مردم را از نظام جدا کنند. 

وی با اشاره به اینکه خواب خام دشمنان ایران اسلامی تعبیر نمی‌شود، تاکید کرد: هر سه قوه جمهوری اسلامی ایران، اصرار بر این دارند که برای رفاه و معیشت مردم اتفاقات خوبی بیافتد.

جعفرزاده به افزایش 20 درصد حقوق کارمندان و بازنشستگان به صورت پلکانی اشاره و خاطرنشان کرد: این نوع افزایش حقوق برای کاهش فاصله طبقاتی است تا بتواند شکاف اقتصادی ایجاد شده را جبران کند.

نماینده مردم رشت در مجلس به همسان‌سازی و یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران علی‌الخصوص در سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: عمده مشکل ما در تأمین اجتماعی است و امسال 2 هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی مستمری‌بگیران این سازمان در نظر گرفته شده است.

 

 

کد خبر 758446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha