به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمدصادق کریمی کیا»، در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوزستان، اظهار کرد: حوزه فرهنگ، حوزه نرم و پیچیده ای است و با بحث های عمرانی و اقتصادی تفاوت دارد؛ بسیاری از افراد مصادیق فرهنگی را به عنوان فرهنگ تلقی می کنند.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری خوزستان، افزود: بسیاری از رفتارهای فرهنگی که استان به آن مبتلا است همچون مصرف قلیان و تیراندازی در مراسمات عروسی و عزاداری با فاکتورهای اقتصادی انجام نمی شود بلکه به حوزه فرهنگ مربوط است که باید با یک شاخص های دقیق تری بررسی شوند.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی و اجتماعی دچار تغییر نگرش ها و رفتارها هستیم، اضافه کرد: تغییر ذائقه ها در رفتارهای فرهنگی و اجتماعی، باید در برنامه ریزی های شورای فرهنگ عمومی کشور لحاظ شود.
وی تصریح کرد: امروزه فضای زندگی و سبک زندگی نسل جوان و نوجوان تغییر کرده و متاثر از مدرنیته و شرایط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور، خاورمیانه و دنیاست از این رو باید توجه ما به تغییر نگرش ها و رفتارها باشد.
«رضا کیانی»، هم با اشاره به اینکه بسیاری از فعالیت های فرهنگی ما بر اساس کارهای خودجوش و نیت خیرخواهانه انجام می شود، عنوان کرد: ارج نهادن به نقش تشکل های فرهنگی و مردمی امری مهم است و این سازمان ها می تواند حلقه واسطه ای میان دولت و فعالیت های فرهنگی خودجوش باشند.
مشاور هنری استاندار خوزستان، بر پرهیز از موازی کاری در فعالیت های فرهنگی تاکید کرد و اذعان داشت: اگر راهبرد، چشم انداز و استراتژی در بحث توسعه فرهنگی و هنری باشد، باید نام ها کمرنگ شود آنچه مهم است خدمت صادقانه با پرهیز از موازی کاری، بر اساس خردجمعی است.
همچنین «منصور کتانباف»، شهردار اهواز، با بیان اینکه در حوزه فرهنگ موازی کاری و تکرار زیاد است و هر دستگاهی بر اساس دستورالعمل ها و آیین نامه ها کارهایی در حوزه فرهنگ انجام می دهد، ابراز کرد: این کارها به نوعی هدررفت سرمایه های فرهنگی از این رو باید این امور را تجمیع و فعالیت های فرهنگی را پایش کرد.
نظر شما