دهه پنجم انقلاب سرآغاز فرهنگ سازی قرآنی در جامعه است

رئیس سازمان دارالقرآن کشور، با بیان اینکه در طول ۴۰ سال گذشته فعالیت‌های قرآنی بسیار خوبی در کشور انجام شده است، گفت: تمرکز ما در آغاز دهه پنجم انقلاب باید روی فرهنگ‌سازی قرآنی در جامعه و نزدیک کردن اعمال مردم به قرآن باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «مهدی قره‌شیخ‌لو»، در همایش «حامیان قرآن حافظان انقلاب» که امروز (شنبه ۶ بهمن‌) در دارالقرآن خوزستان برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: از اینکه این فرصت پیش آمده تا در قالب کاروان قرآنی انقلاب از اول تا ۲۲ بهمن در استان‌های مختلف حضور پیدا کنیم، خدا را شاکر هستم.

 

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدا به ویژه شهدای خوزستان افزود: در طول ۴۰ سال گذشته در حوزه فعالیت‌های قرآنی اتفاقات بسیار خوبی افتاده که حاکی از ظرفیت‌های قرآنی بسیار خوب کشور ماست.

 

وی یکی از اهداف کاروان قرآنی انقلاب به نمایش گذاشتن ظرفیت‌های قرآنی استان‌ها و رویش‌های بعد از انقلاب اسلامی دانست و اضافه کرد: ما باید این توانمندی‌ها را به هم تذکر دهیم و بدانیم در این ۴۰ سال چه اتفاقاتی افتاده است.

 

حفاظت از آرمان های قرآنی انقلاب رسالت جامعه قرآنی است

قره‌شیخ‌لو، با بیان ایمکه اگر قرار باشد اهل قرآن حفاظتی از انقلاب داشته باشند طبیعتاً توقع این است که از فرهنگ انقلابی بودن که مبتنی بر قرآن است، حفاظت کنند، اذعان داشت: بقای این انقلاب بسته به این است که ما چقدر به اصول قرآنی در ادامه انقلاب پایبند باشیم؛ حفاظت از آرمان‌های قرآنی انقلاب رسالت جامعه قرآنی است.

 

وی بیان کرد: باید تلاش کنیم فرهنگ قرآن را در جامعه نهادینه کنیم که در طول ۴۰ سال گذشته در این حوزه کمتر کار شده است؛ فعالیت‌های خوب باید ادامه پیدا کند، اما تمرکز ما در آغاز دهه پنجم انقلاب باید بر فرهنگ‌سازی قرآنی در جامعه و نزدیک کردن اعمال مردم به قرآن باشد، انس با قرآن باید به جزیی از عادات مردم ما در جامعه تبدیل شود.

 

بیش از 20 هزار حافظ قرآن در کشور داریم

وی با اشاره به رشد تعداد حافظان قرآن نسبت به پیش از انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار حافظ قرآن در کشور داریم که ۸۰ درصد آن را بانوان تشکیل می‌دهند و این یک امتیاز برای بانوان است. 

 

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور، :خاطر نشان کردوجود ۱۰ هزار تشکل قرآنی در کشور در قالب مؤسسات و خانه‌های قرآنی هم بیانگر ظرفیت‌های قرآنی انقلاب در چهل سال گذشته است.

 

وی ادامه داد: به هر حال اتفاقات بسیار خوبی در این مدت اتفاق افتاده که باید قدردان باشیم؛ اما با آن نقطه مطلوب که انتظار همه جامعه قرآنی و مردم کشورمان است که وضعیت قرآنی کشور در تراز جمهوری اسلامی باشد، هنوز فاصله داریم.

 

قره شیخ لو، تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم که به آن نقطه مطلوب برسیم تا فضای قرآنی بر کشور حاکم باشد و مردم بتوانند زندگی و رفتار خود را با قرآن تنظیم کنند؛ این کار سختی است که همه باید برای تحقق آن بسیج شوند.

 

قاریان ما نماینده فرهنگ قران کشور باشند

وی ابراز کرد: وظیفه جامعه قرآنی وظیفه خطیر و حساسی است و همان‌طور که مراقبت‌های لازم را باید از خود داشته باشند، به عنوان کسانی که در منظر مردم قرار دارند و جامعه از آنها انتظار دارد، باید تلاش کنند این فرهنگ را به جامعه و نسل جوان انتقال دهند.

 

وی یاد آور شد: نوجوانی که در ابتدای برنامه تلاوت کرد از توان قرآنی نظام جمهوری اسلامی است که امیدواریم این رویش‌ها هم قاریان خوبی شوند و هم در کنار آن، متخلق به اخلاق قرآنی باشند و هر یک در هر جایی که مشغول به خدمت شوند نماینده فرهنگ قرآن باشند.

 

رئیس سازمان دارالقرآن کشور، در پایان با اشاره به مرکز تازه تأسیس دارالقرآن استان خوزستان گفت: امیدوارم این دارالقرآن، مرکزی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی در سطح کشور باشد.

 

وی اظهار داشت: امکاناتی در این مکان وجود دارد که می‌تواند آن را به پایگاه کادرسازی قرآنی برای استان‌های مختلف تبدیل کند و قطعاً خوزستان با نیروهایی که دارد می‌تواند این مأموریت را انجام دهد.

 

کد خبر 759973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha