انسداد مبادی بیسوادی و جذب بازماندگان از تحصیل اولویت آموزش و پرورش هرمزگان است

دادی زاده سرخایی گفت: انسداد مبادی بیسوادی و جذب بازماندگان از تحصیل با استفاده از همه ظرفیت ها، اولویت برنامه های آموزش و پرورش هرمزگان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، موسی دادی زاده سرخایی در نشست طرح ملی کمک به بازماندگان از تحصیل برای برگشت به چرخه آموزش که با حضور مدیرکل امور آسیب های اجتماعی وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی در بندرعباس برگزار شد افزود: آموزش و پرورش هرمزگان برای اجرای طرح جذب بازماندگان از تحصیل همه ظرفیت های درون و برون سازمانی را به کار گرفته است و اهتمام حداکثری رادر دارد. 

 

وی بیان داشت:  از ابتدای مهر ماه از مجموع یکهزار و 891 نفر بازمانده از تحصیل شناسایی شده، یکهزار و 100 نفر از آنان در دوره ابتدایی به چرخه آموزش بازگشت داده شدند و تلاش برای جذب باقی مانده آنان نیز ادامه دارد.

 

مدیر کل آموزش و پرروش هرمزگان، فقر اقتصادی و مشکل معیشت و همچنین اشتغال این دانش آموزان برای تامین معاش خانواده را از مهمترین دلایل ترک تحصیل عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش با این رویکرد که هیچ دانش آموزی نباید به واسطه مشکل اقتصادی از تحصیل باز بماند تامین نیازهای این دانش آموزان را در برنامه اجرایی قرار دارد و برابر برنامه در حال انجام است.

 

این مسوول در ادامه با اشاره به یک تفاهم نامه همکاری مشترک بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل آموزش و پرورش، اظهار کرد: این تفاهم نامه برای افزایش سطح خوانایی بزرگسالان، نوسواد و کم سواد جامعه کارگری به منظور توسعه آگاهی های عمومی و مهارت های زندگی، شغلی و حرفه های آنان است. 

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهداف این تفاهم نامه خاطرنشان کرد: ارتقای سطح دانش و مهارت های کارگران،آگاه سازی عمومی در خصوص مسائل مختلف ، پیشگیری از مشکلات و معضلات اجتماعی ،گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین آنها و پیشبرد اهداف طرفین قرار داد از اهم اهداف است.

 

مدیرکل امور آسیب های اجتماعی وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی نیز با اشاره به اهداف نشست طرح ملی کمک به یازماندگان از تحصیل برای برگشت به چرخه آموزش گفت: در این طرح، شناسایی، تعیین دلایل بازماندگی از تحصیل، بسته های سیاستی برای بازگشت به مدرسه با کمک این وزارتخانه و وزارت آموزش و پرورش و موسسات خیریه در دستور کار قرار گرفت که برای  در این راستا 98 هزار کودک بازمانده از تحصیل بین سنین 6 تا 11 سال در کشور شناسایی شد.

 

دکتر پرنده افزود: تعامل دولت و NGU  ها، پررنگ تر شدن NGU های محلی، کمک گرفتن  از موسسات خیریه و الگوگرفتن از برنامه های وفق جهانی به بهتر اجرا شدن این طرح کمک خواهد کرد و اجرای این طرح یکی از اقدامات موثر وزارت تعاون و کار پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و موفقیت این طرح الگویی از یک هم افزایی در کشور است.

 

وی همچنین با قدردانی از مشارکت  آموزش و پرروش در این طرح گفت: برای دسترسی به این تعداد بازمانده از تحصیل، اطلاعات خانواده های بیش از 97 هزار نفر در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ثبت شده بود که از این تعداد  بیش از 63 هزار نفر دارای شماره تماس بودند که موفق به تماس و ارسال پیامک  با  35 هزار و 868 خانواده شدیم.

 

 

کد خبر 760616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha