به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، رحیم مخدومی، نویسنده کتاب «گلین عروس سرخپوش» صبح امروز (8 بهمن) در آیین چهل قلم در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد، بابیان اینکه در کار فرهنگی متأسفانه باید گفت که هنوز با نقطه مطلوب فاصلهداریم، اظهار کرد: امروز در چهلسالگی انقلاب اسلامی که بنای آن فرهنگی است، قرار داریم اما باید گفت که هنوز انقلاب فرهنگی رخ نداده است.
وی، بابیان اینکه انقلاب 57 آغاز یک حرکت ارزشی بوده است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی در سال 57 پیروز اعلام کردند امانگاه حضرت امام راحل و رهبر مقام معظم رهبری با افق دیدی که دارند این است انقلاب اسلامی در سال 57 تازه آغازشده است.
مخدومی، تصریح کرد: روزی میتوانیم ادعای پیروزی این انقلاب را داشته باشیم که پرچم انقلاب اسلامی را به دست صاحب اصلی آن یعنی حضرت ولیعصر (عج) برسانیم، رویشهای انقلاب به ما امید میدهد، محسن حججیهای وارد میدان میشوند که خستگیها را برطرف میکند.
وی، تصریح کرد: امروز چهلسالگی انقلاب اسلامی را جشن میگیریم اما درحالیکه در هر استانی که وارد میشویم اگر از مسئولان آن استان سؤال شود که محل عرضه محصولات انقلابی و فرهنگی شما کجاست حرفی برای جواب ندارند، نویسندگان انقلابی و متعهد خودشان بهصورت خودجوش مینویسند و زحمت میکشند و نیروهای انقلابی در عرصه فرهنگی تلاش میکنند اما در بخش و حوزه توزیع محصولات فرهنگی که نیاز به بودجه و اعتبار دارد نمیتوانند وارد شوند، امروز بزرگترین معضل جبهه فرهنگی و انقلابی در کشور عرصه توزیع کالاهای فرهنگی است.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس، یادآور شد: این امر باید موردتوجه مسئولان قرار گیرد و باید توزیع محصولات فرهنگی و انقلابی درشان، حد و اندازه انقلاب اسلامی باشد، همانطور که بازاری و شنبهبازاری برای دستفروشان در شهرها وجود دارد، باید بازاری برای عرضه محصولات فرهنگی نیز وجود داشته باشد.
مخدومی، تصریح کرد: در زمان اول انقلاب صفهای طولانی در مساجد برای دریافت کتاب امانتی وجود داشت، امروز چرا شاهد این صفها نیستیم، نشاطی در زمان ابتدای انقلاب اسلامی در زمینه کتابخوانی وجود داشت که متأسفانه این نشاط ازمیانرفته است، یکی از این نشاطها امانت گرفتن کتاب و کتابخوانی در سطح مساجد و توجه و تشکیل گروههای سرود و تئاتر در مساجد بود.
وی، بیان کرد: در مساجد، گروهای سرود و نمایش زیادی وجود داشت و دانش آموزان و بچهها برای تمرین و اجرای مای مختلف وقت میگذاشتند و امروز تمام این وقتها گرفتهشده و همه معطوف به یک گوشی همراه شده است، امروز جشن انقلاب میگیریم اما جشن انقلاب را برای کی باید گرفت، برای بچهها و نسل جوان باید گرفت.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس، گفت: امروز باید ارزشهای انقلاب اسلامی را با تولید آثار فاخر خوب و تربیت شاعر و تربیت و تولید فیلمساز بعد از گذشت 40 سال از انقلاب بیان کنیم، باید این انقلاب را ثبت کنیم، با ابزار هنر و زبان شیوای هنر، میتوان ارزشهای فرهنگی را احیا کند و با قصه و رمان میشود این ارزشها را زنده کرد.
وی، ابراز کرد: امروز در خصوص شخص اول انقلاب اسلامی، حضرت امام راحل یک رمان تأثیرگذار نداریم، همه جناحها و سلایق، خودشان را مرید انقلاب و امام راحل میدانند اما از بودجههای فرهنگی، هنوز یک رمان درخور و شایسته ترجمه به زبانهای بین الملی نداریم، ما باید با فیلم و زبان هنر انقلاب را معرفی کنیم.
مخدومی، تصریح کرد: ما وظیفه داریم چه حمایت بشویم و چه نشویم، بایستیم و خالصانه کارکنیم، این انقلاب آنقدر ارزش دارد که جان خودمان را در این راه فدا کنیم، این انقلاب جای کار فرهنگی بسیاری دارد، در این مملکت فقط یک شخص است که درک کار فرهنگی را با تمام وجود دارد، آنهم شخص مقام معظم رهبری است و دغدغههای بسیاری دارد.
وی، در پایان بابیان اینکه امروز با زبان فیلم و هنر میشود با دنیا صحبت کرد، خاطرنشان کرد: زبان هنر بودجه میخواهد و مسئولان باید متوجه باشند و از تمام مسئولانی که متوجه هستند قدردانی میکنم.
نظر شما