به گزارش خبرنگار شبستان، نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز سهشنبه 26 مهر با دوفوریت و یکفوریت طرح اصلاح ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی مخالفت کردند.
در ابتدای مطرح شدن این طرح محمدرضا باهنر، نایبرییس اول مجلس در موافقت با آن گفت: متأسفانه داستان استخدام در آموزش و پرورش داستان درازی است که مشکلاتی را نیز ایجاد کرده است.
وی اظهار کرد: کلینیها تأسیس شده است و گرفتاریهای اساسی را در این حوزه به وجود آورده است.
باهنر با بیان اینکه ورود به آموزش و پرورش همانند بقیه جاها باید در قالب آزمون صورت گیرد، خاطرنشان کرد: کسی باید جذب این سیستم شود که بهتر و مطلوبتر باشد.
وی ادامه داد: یک بار برای همیشه تصمیم بگیریم و این موضوع را تعیین کنیم و تکلیف معلمان شرکتی را مشخص کنیم.
وی با اشاره به مخالفت عباسپور، رییس کمیسیون آموزش و تبلیغات مجلس با این طرح گفت: آقای عباسپور که ریاست کمیسیون را به عهده دارند معتقدند این حق موجب تضییع حقوق بقیه افراد میشود.
عبدالحسین ناصری، نماینده گرگان نیز در موافقت با این طرح خاطرنشان کرد: چرا باید معلمانی که فرزندان ما هستند اشتباهها را پس بدهند و به خاطر ندانمکاریهای ما معلمانی که وقت و عمر فرزندان ما در اختیار آنها است، تلف شوند.
ناصری تصریح کرد: ما باید نظارتمان را در زمانی انجام میدادیم که این طرح میخواست آغاز شود نه دو سال بعد از آن.
وی با اشاره به اینکه معلمان شرکتی حق بیمه ندارند، خاطرنشان کرد: الان حدود یک ماه از سال تحصیلی جدید گذشته است و هنوز این معلمان سرگردان هستند لااقل به اینها بگویید اگر امتحانی برگزار میشود شما در اولویت هستید.
سعدالله نصیری قیداری نیز در مخالفت با این طرح خاطرنشان کرد: در دوران آقای علیمحمدی اشتباهی رخ داد و وی بحث به خدمت گرفتن معلمان حقالتدریسی شرکتی را مطرح کردند و این خیانت به این معلمان بود.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش مهمترین نهاد در کشور است، میخواهیم آن را به کجا ببریم؟
در مقدمه توجیهی این طرح که امضای 94 نفر از نمایندگان رسیده است، آمده با رعایت اصل 75 قانون اساسی و بر اساس ماده 159 آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی طرح دوفوریتی اصلاح ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی مصوب 15/7/1388 برای جلوگیری از اخراج معلمانی که با آموزش و پرورش همکاری کردهاند و آموزش و پرورش از ادامه همکاری خودداری میکند و باعث اخراج تعداد زیادی از نیروها شده است، تقدیم میشود.
در ماده واحده این طرح که نه یکفوریت آن و نه دوفوریت آن به تصویب نمایندگان نرسید، آمده است: وزارت آموزش و پرورش موظف است به همکاری خود با معلمان خرید خدمات آموزشی و مربیان پیشدبستانی که در سال 88-89 و سالهای قبل با وزارت آموزش و پرورش همکاری آموزشی داشتهاند و خدمت و همکاری آنها مستمر نبوده است، ادامه دهد.
در صورت مجوز استخدام بر اساس ماده 16 همین قانون در اولویت استخدام آموزش و پرورش قرار میگیرند.
در تبصره این ماده نیز ذکر شده است نیروهای حقالتدریس آموزشکدههای فنی بر اساس ماده قانون فوقالذکر در صورت مجوز استخدام در اولویت استخدام قرار میگیرند.
گفتنی است، یکفوریت این طرح با 93 رأی موافق، 37 رأی مخالف و 30 رأی ممتنع و همچنین دوفوریت با 88 رأی موافق، 45 رأی مخالف و 35 رأی ممتنع به تصویب نمایندگان نرسید.
پایان پیام/
نظر شما