سلامت جسمی باید با سلامت اقتصادی و معنوی همراه باشد

قائم مقام معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت گفت: سلامت جسمی باید با سلامت اقتصادی و معنوی همراه باشد، بسیاری از جوامع اسیر یک سری از سنت های آسیب رسان سلامت هستند ولی اگر انسان متصل به ریسمان الهی باشد و توجه به سنت های خرافی نداشته باشد سالم است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از نجان،علی اصغرفرشاد،امروز 10بهمن در دومین مجمع سلامت استان زنجان،با اشاره به اینکه سلامت فقط مبتلا نشدن به بیماری نیست،گفت: سلامت جسمی باید با سلامت اقتصادی و معنوی همراه باشدخیلی از جوامع اسیر یک سری از سنت های آسیب رسان سلامت هستندولی اگر انسان متصل به ریسمان الهی باشد و توجه به سنت های خرافی نداشته باشد سالم است.

 

قائم مقام معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت،با بیان اینکه متخصصان سرطان 50درصد از بهبود بیماری سرطان،وابسته به رفتارهای معنوی انسان مرتبط دانسته،خاطرنشان کرد: سلامت انسان ها با ژن و0.15درصد خدمات درمانی و بهداشتیوبالای 0.70درصد شرایط محیطی وشرایط کلان جامعه مرتبط است.

 

علی اصغر فرشاد، افزود: 0.84درصد بیماری مردم،ناشی از بیماری های غیرواگیر است که 4گروه بیاری قلبی و عروقی،دیابت،سرطان وحوادث،که در طی دو دهه گذشته 47تریلیون دلار در دنیا در بخش حوزه بهداشت و درمان هزینه شده است.

 

وی با اشاره به این موضوع که بالاترین میزان مرگ و میر در استان ناشی از بیماری های غیرواگیر است،بیان کرد: استان زنجان نسبت به استان های هم جوار فعالیت ها و موفقیت های چشمگیری داشته است زنجان سومین استان کشور است که مرگ و میر به علت حوادث و بیماری های غیر واگیر بیشتر شده است.

 

این مقام مسئول،اظهار داشت: درمان وآموزش پزشکی و مشارکت عمومی به همراه همه دستگاه ها در ارتقاء شاخص های سلامت اجتماعی مهم است مشارکت و مداخله ی دستگاه ها باعث کاهش نابرابری دسترسی به امکانت مورد نیاز سلامت وهمچنین ارتقاء سواد مردم می شود.

 

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با اشاره به اینکه ایران از پرچمداران اجتماعی شدن در حوزه سلامت،در منطقه است، افزود: این موفقیت به خاطر مراقبت های بهداشتی کسب شده است حوزه درمان، در 0.25درصد سلامت جامعه دخیل است 0.75درصد سلامت انسان در امور دیگری مثل حضور و مشارکت مردم با همکاری دستگاه ها می باشد سیاست ها و اسناد بالا دستی قوی موجو است که در این خصوص مقام معظم رهبری هم تاکید داشته است که در آن سند مصوب شده سلامت در ایران اجتماعی شود.

 

علی اصغرفرشاد در پایان گفت: کانون سلامت یک تشکل مردمی است که شبکه بهداشت موظف است اطلاعات دقیق پزشکی را در اختیار مردم بگذارد تا مردم نسبت به وضعیت حاکم در محیط خود آگاه شوند تا در نهایت منجر به ریشه یابی مشکل شده که  این عملکرد باعث تغییر در رفتارسالم و تغذیه سالم می شود.

 

کد خبر 761572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha