مجید خوبی زاده سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: چند سال قبل رهبری در سفر به جیرفت و دیدار با مردم این شهرستان فرمودند: بنده لازم می دانم به خصوص از بانوان شجاع، آگاه و هوشمند جیرفتی یاد کنم، در همان جلساتی که با سایر دوستان تبعیدی در مسجد جامع شرکت می کردیم و مردم می آمدند، اولین شعار انقلابی و فریاد اعتراض علیه رژیم طاغوت، از پشت پردهایی که زن ها نشسته بودند، بلند شد.
مجید خوبی زاده، اضافه کرد: در راستای بیانات رهبری و چهل سالگی انقلاب اسلامی یکی از برنامه های دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان دعوت و دیدار با یکی از بانوان مبارز انقلابی جیرفت است.
سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان، ابراز داشت: به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی، از بانوی مبارز انقلابی و مادر شهید نصرت زید آبادی جهت بیان خاطره هایی از دوران مبارزه های خود علیه رژیم طاغوت دعوت شد.
در ادامه، گفت و گوی خبرنگار خبرگزاری شبستان با نصرت زیدآبادی بانوی مبارز انقلابی جنوب کرمان را می خوانیم.
عدم آزادی معنوی در دوران رژیم ستم شاهی طاغوت
نصرت زیدآبادی بانوی مبارز انقلابی جنوب کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: در خانواده مذهبی به دنیا آمده ام و از سال 1354 فعالیت های انقلابی خود را در برخی از مناطق جنوب کرمان به خصوص شهرستان جیرفت آغاز کردم.
وی، ادامه داد: از همان کودکی، مقید به انجام واجبات دینی بودم و در مجالس عزاداری اهل بیت علیهم السلام شرکت می کردم.
این بانوی مبارز انقلابی، اضافه کرد: اما نسبت به مسائل سیاسی، اضواع و احوال مملکت آگاهی نداشتم.
وی، بیان داشت: رفته رفته با رفتن به مسجد و نشستن پای منبر روحانیون تبعیدی به ویژه روحانیونی که از قم به جیرفت تبعید شده بودند، با تفکرات امام راحل و آرمان انقلاب اسلامی آشنا شدم.
زید آبادی، ادامه داد: رفتن به مسجد زمینه آشنایی چهره به چهره با انقلابیون جیرفت را برایم فراهم کرد.
این بانوی مبارز انقلابی، با بیان این مطلب که در زمان طاغوت، در شهر جیرفت قریب به 40 بانوی مبارز انقلابی وجود داشت، به اسامی برخی از این بانوان اشاره کرد و گفت: آئین، ربابه آئین، سرهنگ زاده، مقبلی، عابدینی، کمالی، باخانی، عرب نژاد، سعیدی، حیدری، عسکری از جمله بانوان مبارزی بودند که بر علیه رژیم ستم شاهی طاغوت مبارزه می کردند.
زیدآبادی، با اشاره به این مطلب که در آن دوران معلم بوده و در روستاهای کهنوج و عنبرآباد تدریس داشته است، ابراز داشت: در این مناطق علاوه بر تدریس دروس مدرسه، کلاس های آموزش قرآن کریم، خیاطی و هنری برای بانوان برگزار می کردم و از این طریق با آنها دوست می شدم و پس از این که نسبت به آنها اعتماد پیدا می کردم با قرار دادن اعلامیه و یا کتاب در اختیار آنها، در خصوص تفکرات امام راحل، روشنگری می کردم.
وی، در خصوص چگونگی تهیه اعلامیه، گفت: نسخه های از تکثیری اعلامیه توسط تعدادی از مردان مسجدی از جمله حجت الاسلام اکبر افشارمنش امام جمعه کنونی شهرستان کهنوج به دستم می رسید.
این بانوی مبارز انقلابی، در خصوص بزرگترین لذت خود از دستاوردهای چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: یکی از لذت های من دیدن خانم های مسجدی و محجبه، و آرامش و امنیتی که در کشور حاکم است.
زید آبادی، اضافه کرد: در دوران رژیم ستم شاهی طاغوت نمی شد آزادانه به معنویات پرداخت اما اکنون برای رسیدن به خدا آزادی وجود دارد.
شایان ذکر است؛ این نشست با حضور جمعی از خواهران فعال کانون های مساجد، در محل دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان برگزار شد.
نظر شما