ایلام میزبان جشنواره «فرهنگ اقوام و عشایر ایرانی»/ آخرین‌مهلت ارسال اثر ۲۰ اسفند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، گفت: نخستین جشنواره ملی فرهنگی و هنری اقوام و عشایر ایران با عنوان «ایل بانگ» در استان ایلام برگزار می‌شود.

«عمران خودآموز»، صبح امروز (16 بهمن) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: این جشنواره اردیبهشت‌ماه سال 98 در شهرستان بدره به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بدره با محوریت فرهنگ اقوام ایرانی برگزار می‌شود.

 

وی، آخرین‌مهلت ارسال اثر به دبیرخانه این جشنواره 20 اسفندماه سال جاری عنوان کرد و گفت: داوری و اطلاع‌رسانی جشنواره 25 اسفندماه خواهد بود و مراسم اختتامیه جشنواره یازدهم، دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت‌ماه 98 برگزار می‌شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، ابراز کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی شهرستان بدره اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بدره ارسال کنند.

 

خودآموز، صیانت، حفاظت و معرفی مواریث فرهنگی و هنری ماندگار و کهن اقوام و عشایر ایران، ایجاد همدلی و وحدت و ایجاد بسترهای مناسب فرهنگی برای توسعه و ارتقای سطح بینش فرهنگی و اجتماعی در جامعه و بهره‌گیری از ابزار و راهکاری فرهنگی و هنری اقوام و عشایر برای تعالی هر چه بیشتر فرهنگ مردمان این خطه از بهشت ایران‌زمین را از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

 

وی، گفت: ایجاد تعامل فرهنگی در بین اقوام مختلف ایرانی در راستای تحکیم وحدت و هم‌زیستی اقوام، ایجاد شورونشاط و امید به زندگی و اشاعه فرهنگ ایرانی و اسلامی در بطن جوامع بومی و عشایری و معرفی و کشف استعدادهای جوان و تجلیل از پیشکسوتان و فعالان فرهنگی در زمینه‌های مختلف بومی محلی عشایر و اقوام ایرانی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، یادآور شد: شرکت برای تمامی هنرمندان فعال در عرصه‌های موسیقی، شعر، عکس، صنایع‌دستی و بازی‌های بومی محلی بدون محدودیت سنی آزاد بوده و علاقه‌مندان می‌توانند حداکثر 5 اثر در رشته‌های مختلف شعر به زبان و گویش‌های رایج بومی ایران و هم‌چنین زبان معیار «فارسی»، موسیقی نواحی تک‌نوازی، تکخوانی و گروه نوازی حداکثر 5 نفر، عکس با موضوع اقوام و عشایر ایران صنایع‌دستی و بازی‌های بومی و محلی شرکت کنند.

 

خودآموز،  با بیان اینکه نشست های هماهنگی با مدیران استانی و مسئولان اجرایی این همایش برگزار شده است،خاطرنشان کرد: حفظ تجارب فرهنگی، معرفی میراث فرهنگی اقوام ایرانی و پاسداشت فعالان فرهنگی اقوام و عشایر ایرانی می‌تواند در تعامل با شرایط جهانی هویت ملی ما را در موضعی فعال و پویا قرار دهد و به تقویت سرمایه اجتماعی ملی تبدیل شود.

 

کد خبر 763701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha