«حسین براتی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آبادان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) و تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، اظهار کرد: از اینکه سطح فعالیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد اروند از حوزه کارشناسی به دبیرخانه ارتقای یافت جای قدردانی دارد.
مدیرکل امور استان های ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، افزود: در همین راستا هماهنگی های مناسبی صورت گرفته شده تا از ظرفیت و پتانسیل اعضا و کانون های فرهنگی هنری مساجد و داشته های معنوی آنان در فعالیت های اجتماعی بیشتر و به صورت شایسته تر استفاده شود.
وی به تصویب اساسنامه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و ادامه داد: با پیگیری های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اساسنامه در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و مراحل ثبت خود را طی می کند که تا پایان سال اجرایی خواهد شد.
براتی بیان کرد: تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد در کشور 24 هزار کانون است که از این تعداد 22 هزار کانون در سامانه سجا ثبت نام کرده اند و با پایان یافتن ثبت نام هر کانون مراحل اخذ مجوز و امکان قانونی استفاده از خدمات دولتی برای آنها فراهم شده است.
وی با بیان اینکه کانونهای مساجد میتوانند از طریق هنر یا فرهنگسازی، بخش عمدهای از آسیبهای اجتماعی را کاهش دهند، گفت: کانون فرهنگی هنری می توانند در مسائل فرهنگی هنری و آموزشی با رشته های تخصصی در زمینه آموزشی، رقابتی، جشنواره ای و نمایشگاهی فعالیت داشته باشند.
مدیرکل امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد کشور، افزایش کمی کانون های فرهنگی هنری مساجد را از اهداف راهبردی ستاد عالی کانون های مساجد دانست و اضافه کرد: برای ایجاد کانون های مساجد و خدمات رسانی باید بستر لازم فراهم شود.
وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت و استعداد هر منطقه یک زمینه آموزشی برنامه ای تعریف شده که بر اساس آن به اقتضای شرایط هر مسجد جوانان و نوجوانانی که عضو هستند از ظرفیت های موجود استفاده می کنند.
وی به سرانه کانون های مساجد اشاره کرد و اذعان داشت: با رویکرد جدید، کانون های مساجد از شکل سرانه ای خارج شده و هر کانونی باید یک برنامه محتوایی غنی طراحی و طرح خود را در سامانه ستاد عالی فرهنگی و هنری مساجد وارد کند، اگر جامع باشد از خدمات و حمایت های مالی برخوردار خواهد شد.
براتی، خاطر نشان کرد: بخش عظیمی از فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد از طریق مشارکت های مردمی و همکاری با دستگاه های فرهنگی، هنری و اداری انجام می شوند و مورد حمایت قرار می گیرند.
لازم به ذکر است، «سجا»، سامانه جامع آمار و اطلاعات مساجد است که با هدف ساماندهی کانونهای مساجد راه اندازی شده و کانونهای مساجد باید برای ثبت اطلاعات خود به سایت www.bachehayemasjed.ir مراجعه کنند.
نظر شما