جمعیت بانوان فرهیخته همدان جزء ۷ استان فعال کشور شد

هادیان گفت: استان همدان به عنوان یکی از ۷ استان فعال کشور در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و دینی جمعیت بانوان معرفی شد.

«شبنم هادیان» در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: استان همدان به عنوان یکی از ۷ استان فعال کشور در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و دینی جمعیت بانوان معرفی شد.

 رئیس جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان همدان افزود: ارائه و اجرای طرح‌های خوب و عملی توسط این مجموعه باعث کسب رتبه برتر در کشور توسط جمعیت استان شده است.

هادیان ادامه داد: جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان از سال ۹۱ به صورت رسمی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی کار خود را آغاز نمود.

وی افزود: این جمعیت در شهرستان همدان دارای ۳۵ عضو ثابت است که همگی در حوزه کاری و تحصیلی خود شاخص و گرانقدر هستند، گفتنی است با راه‌اندازی جمعیت بانوان فرهیخته دینی در شهرستان‌های کبودرآهنگ، ملایر، نهاوند و فامنین تعداد اعضا در استان به بیش از ۲۰۰ نفر رسیده است.
این مشاوره خانواده اضافه کرد: جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان در ۴ کارگروه «خانواده و افزایش جمعیت، تعمیق باور‌های دینی و عفاف و حجاب، تحقق شعار سال و رسانه وفضای مجازی» در حال فعالیت است.
هادیان ابراز کرد: تعداد زیادی از بانوان عضو جمعیت، افرادی هستند که پس از مکاتباتی که مدیرکل محترم سازمان تبلیغات با ادارات و سازمان‌ها جهت شناساندن جمعیت و همچنین دعوت از بانوان توانمند آن ادارات برای حضور در جمعیت بانوان انجام دادند، وارد جمعیت بانوان شده اند.
این مشاور خانواده عنوان کرد: جهت هویت بخشی و معرفی هرچه بیشتر جمعیت بانوان استان کارهای زیادی انجام گرفته است که از این میان می‌توان به مکاتبه مدیر کل محترم سازمان تبلیغات اسلامی با ادارات و سازمان‌های مختلف جهت معرفی جمعیت بانوان اشاره کرد.

 

اجرای طرح مجاهدت بزرگ توسط جمعیت بانوان فرهیخته استان همدان
وی ادامه داد: دیدار با مسئولین رده بالای استان، حضور رئیس جمعیت بانوان در جلسات مختلف با هماهنگی مدیرکل محترم اداره کل تبلیغات، راه اندازی بانک اطلاعاتی ویژه بانوان استان، ارائه طرح‌های شاخص و پیگیری در به ثمر نشاندن طرح‌ها و ارتباط و تعامل با مشاورین امور بانوان ادارات از دیگر اقداماتی است که در حوزه هویت بخشی به جمعیت بانوان استان انجام گرفته است.
این مدرس دانشگاه اشاره‌ای به طرح‌های کاربردی و ایده‌های اصلی خرد جمعی بانوان فرهیخته استان داشت و بیان کرد: بنابر بر نظر سنجی های صورت گرفته در جلسات جمعیت بانوان در کار گروه های مختلف مبنی بر رصد آسیب‌های حوزه زنان و خانواده در شروع هر سال و نظر سنجی از اعضا جهت ارائه راهکار، چند طرح به تصویب رسید.
هادیان بیان کرد: آموزش مفاهیم دینی برای مربیان و مدیران مهدهای کودک به منظور انتقال به کودکان، این طرح به عنوان یکی از شاخص‌های اعتباری هرسال برگزار می‌شود، همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی و تاب‌آوری با رویکردی کاهش طلاق در مدارس متوسطه دوم دخترانه از جمله طرح‌های است که توسط این مجموعه اجرایی شده است.
وی گفت: طرح فرهنگسرا‌های مسجدی با هدف مهم، برقراری ارتباط بیشتر خانواده ها با فضای معنوی مساجد و برگزاری دوره‌های آموزشی فرهنگی هنری و مهارتی ویژه بانوان خانه دار، طرح دختر ماه به مناسبت تولد حضرت معصومه (س) با معرفی دختران نمونه در شاخه‌های مختلف، معرفی و نقد و بررسی کتاب و برگزاری دوره‌های آموزشی در یک اردوی یک روزه از دیگر برنامه‌های جمعیت بانوان در استان است.
این کارشناس حوزه خانواده از طراحی و ساخت اپلیکیشن چشم سوم با موضوعیت زنان، معرفی زوجین متقاضی وام تامین جهیزیه به دفتر آستان قدس رضوی، اجرای طرح دختران باز مانده از ازدواج، با برگزاری دوره آموزشی ویژه مبلغین با موضوع واسط گری در ازدواج و... معرفی موسسات و کانون‌های فعال در امر ازدواج آسان خبر داد.
هادیان گفت: جمع آوری و چاپ کتاب از اربعین تا ظهور به مناسبت اربعین حسینی، برگزاری جشنواره حجاب و عفاف با موضوعات پوشاک اجتماعی، دعوت به شرکت در برنامه های مختلف صدا و سیمای مرکز همدان به عنوان کارشناس برنامه و حضور اعضا جمعیت بانوان به عنوان سخنران مدرس کارگاه و پاسخگوی سوالات در جلسات و کارگاه‌ها و موکب‌های اربعین حسینی از دیگر اقدامات انجام شده توسط این مجموعه است.
وی اشاره ای به طرح‌های پیشرو برای سال آینده داشت و عنوان کرد: برگزاری دوره آموزشی تغذیه سالم ویژه مدیران مدارس، اجرای طرح آموزش مهارت‌هایی زندگی و تاب آوری در مدارس متوسطه دوم کل استان و تهیه جزوه آموزشی تغذیه سالم ویژه مبلغین طرح امین مدارس از برنامه‌هایی است که توسط این مجموعه در سال آینده اجرایی خواهد شد.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته دینی استان همدان از دعوت از تشکل‌ها و کانون‌های زیر مجموعه ورزش و جوانان و بهزیستی و هم سویی در برنامه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی و معرفی طرح‌های ارائه شده در جشنواره حجاب و عفاف به تولید کنندگان خارج از استان در سال‌های آینده خبر داد.
هادیان بیان کرد: طرح مجاهدت بزرگ با همکاری دفتر تاریخ شفاهی و سپاه استان به منظور شناسایی و معرفی زنان مجاهد دهه ۳۰ تا ۷۰ کار ویژه ای است که به مناسبت ۴۰ سال پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن در قالب چاپ یک کتاب انجام خواهد گرفت.
این مشاوره خانواده در پایان مدیرکل محترم سازمان تبلیغات اسلامی همدان و اعضا جمعیت بانوان فرهیخته استان همدان که با تفکر جهادی در تشکیل یک جبهه فرهنگی واحد در به ثمر نشستن آرمان‌های امام راحل و فرمایشات مقام معظم رهبری نقش مهمی داشتند نهایت تشکر را مبذول داشت.

 

 

کد خبر 765239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha