سید مجتبی مکبری، مشاور حقوقی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، در گفتگو با خبرنگار شبستان در ایلام، با بیان اینکه نیروی کیفی و فرهنگی بهترین سرمایه برای هر منطقه است، گفت: در برنامه پنجم توسعه برای کیفی سازی نیروهای مناطق مرزی، نیروهای مسجدی وخود مساجد کشور، بایستی در 25 درصد از مساجد کل کشور کانون فرهنگی و هنری تاسیس شود.
وی، با اشاره به اینکه در این فرصت 5 ساله دولت مصمم است که با اختصاص بودجه به سمت پرورش نیروهای متعهد فرهنگی و مذهبی و تربیت نیروهای کیفی فرهنگی حرکت کند، اظهار کرد: در افق ایران 1404 جمهوری اسلامی ایران اسلامی باید در بین کشورهای خاورمیانه در زمینه های فرهنگی و مذهبی حرف اول را بزند و برای رسیدن به این جایگاه تقویت مساجد بسیار ضروری است.
مکبری گفت: اگر می خواهیم در آینده در زمینه نیروی فرهنگی و کیفی دچار مشکل نشویم، بهترین راهکار توسعه کانون های فرهنگی و هنری مساجد و جذب جوانان به این مراکز است و باید از این پشتوانه عظیم برای حرکت فرهنگی در سطح جامعه بهره برد.
مشاور حقوقی رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در حال حاضر 12هزار مسجد دارای کانون فرهنگی هنری است که تا پایان برنامه پنجم باید در 22 هزار مسجد دیگر کانون تاسیس شود، تصریح کرد: دولت در برنامه پنجم توسعه توجه ویژهای به مساجد و کانونهای فرهنگی و هنری دارد و بر این اساس در برنامه پنجم توسعه مکلف شده تا پایان این برنامه در 25 درصد مساجد، کانون فرهنگی هنری تشکیل دهد.
وی همچنین از تدوین اساسنامه کانونهای فرهنگی مساجد به شورای عالی انقلاب فرهنگی تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: در این اساسنامه به وظایف و اهداف کانونهای مساجد توجه ویژه شده که منطبق بر شاخصهای فرهنگی برنامه پنجم توسعه است و در آن به ارکان ستاد عالی و ساختار تشکیلاتی، اداری، مالی و شرح وظایف و چارت سازمانی ستاد پرداخته شده که باید مشخص شود.
مکبری، با بیان اینکه رویکرد مردمی کانون های فرهنگی و هنری مساجد، خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد تاثیرگذارترین نهاد مردمی و مسجدی در بین مردم بوده و امید است که در سایه حمایت های مسئولان فرهنگی و اجرایی کشور شاهد شکوفایی فرهنگ مسجدی در کشور باشیم.
پایان پیام/
نظر شما