به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سعید رضا شاه محمدی، امروز دوشنبه (29 بهمن) در جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان نظاممهندسی ساختمان و کانون انجمن صنفی کارگران و استادکاران استان مرکزی در خصوص آموزش نیروی کار ماهر و آموزش دیده گفت: کارگران از اقشار زحمت کش و تلاشگر جامعه هستند که خیلی به فکر آنها نبودیم و پرداختن به مسایل و مشکلات این عزیزان، آموزش و ساماندهی آنها امری ضروری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی با بیان اینکه یکی از دغدغههای سازمان فنی و حرفهای ایجاد تعامل و وفاق میان دستگاههایی که خدمات فنی و مهندسی ارائه میدهند بدون هیچگونه سهم خواهی است، افزود: با انعقاد تفاهمنامه سهجانبه می توان در این راستا گام های موثری در راستای ساماندهی کارگران صنعت ساختمان، پیمانکاران و متقاضیان برداشت.
وی با تاکید بر گسترش توانایی های نیروی کار بیان کرد: باید یک مجموعه ای برای این امر در نظر گرفته شود تا نیروی کار بداند که اگر بخواهد توانایی خود را افزایش بدهد به کجا باید مراجعه کند و چه روالی را انجام دهد.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گسترش صادرات خدمات فنی و حرفه ای افزود: کار فوق العاده ای که می توانیم انجام دهیم تربیت کارگران بین المللی با مدارک بین المللی است تا بتوانند با حضور در کشورهای دیگر به ارایه خدمات بپردازند.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی بیان کرد: فنی و حرفه ای به دنبال سهم خواهی از این قضیه نیست بلکه به دنبال این است که بتواند راهکاری پیدا کرده و بخشی از نگرانی جامعه که در خصوص آموزش کارگران، اریه خدمات با دقت و کیفیت بهتر است را برطرف کند.
شاه محمدی اضافه کرد: ما همه ظرفیت های مراکز در سطح استان را در اختیار مجموعه نظام مهندسی و انجمن صنفی کارگران ساختمانی قرار می دهیم تا کارگران آموزش های لازم در این زمینه را فرا گرفته و گامهای مؤثری در راستای توسعه و گسترش آموزش و مهارتآموزی در استان برداشته شود.
در ادامه این نشست رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی نیز با اشاره به پتانسیل بالای سازمان فنی و حرفهای در آموزش و ارایه خدمات فنی و حرفه ای گفت: امید است این تفاهم نام گام موثری در راستای آموزش و مهارت آموزی هر چه بیشتر نیروی کار باشد.
مجید ثاقبی افزود: انتظار میرود در راستای ایجاد، گسترش و ارتقای صلاحیتهای حرفهای و توانمندسازی کارگران و استادکاران ساختمانی راهکارهای ویژهای اتخاذ شود.
همچنین علی غیاثی، رئیس کانون کارگران و استادکاران مهارتی استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به اینکه با انعقاد تفاهمنامه سهجانبه میتوان آموزشها را توسعه داد و یک تحول بزرگ در صنعت ساختمان ایجاد کرد، گفت: چنانچه کارگران آموزشها و مهارتهای لازم را کسب کنند میتوانیم نیروهای توانمند و ماهر را به کشورهای همسایه اعزام کنیم و گواهینامه مهارتهای فنی و حرفهای را در دیگر کشورها نیز بسط دهیم.
نظر شما