به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با موضوعات رفتارهای پرخطر برای زوجین، کاهش طلاق و حفظ بنیان خانواده ویژه مبلغهها و افراد تاثیرگزار صبح امروز(2اسفند) به همت دفتز امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی در سالن اجتماعات فرمانداری صومعهسرا برگزار شد.
در این کارگاه دکتر شیرینی با اشاره به اهمیت و فلسفه ازدواج به بیان مولفههای مهم در انتخاب همسر، نقش شخصیت در ازدواج و دوره آشنایی و نامزدی و ویژگیهای آن، عقد و سال اول زندگی و ایجاد و ارتقای کیفیت زناشویی پرداخت.
این روانشناس یکی از آسیبهای اصلی در قشر جوان را افزایش نرخ طلاق دانست و اظهار کرد: یکی از عوامل اصلی در افزایش نرخ طلاق عدم آگاهی و شناخت متقابل زوجین برای ایجاد رابطه سالم است.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد مهارتآموزی و مشاوره ازدواج را به زمانی موکول میکنند که تقریبا کار از کارگذشته است، افزود: بسیاری از دختر و پسرهای جوان آشنایی با منابعی که در آنها مهارتهای مرتبط با ازدواج شرح و توصیف شده است را امری غیر ضروری و گاهی فانتزی به شمار میآورند و تصور میکنند تا زمانی که خطبه عقد بین دو نفر جاری نشده است لزومی به کسب این مهارتها ندارند.
*لزوم جدی گرفتن برگزاری کارگاههای آموزشی قبل و بعد از ازدواج
در ادامه «رحمت آذرافروز» با بیان اینکه هیچ تصمیمی مهمتر از تصمیم به امر ازدواج نیست، گفت: جوانان در این راستا نیاز به کمک و راهنمایی دارند تا بتوانند بهترین همسر را برای زندگی مشترکشان انتخاب کنند.
سرپرست تبلیغات اسلامی صومعهسرا تصریح کرد: در بین جوانان نگرشهای نادرست بسیار زیادی در مورد ازدواج و روابط زناشویی وجود دارد که تبعیت از این نگرشها مشکلات بسیار زیادی مانند افزایش طلاق در جامعه را بوجود آورده است.
وی با بیان اینکه ازدواج موفق، زمینه تکامل مادی و معنوی افراد خانواده را فراهم میسازد، خاطرنشان کرد: طلاق نشانه این است که زوجین آگاهی لازم را نسبت به زندگی مشترک ندارند.
آذرافروز با تاکید به جدی گرفتن برگزاری کارگاههای آموزشی قبل و بعد از ازدواج، اظهارکرد: خانوادهها باید تلاش کنند شرایط ازدواج آگاهانه و پایدار را برای فرزندان خود فراهم کنند.
نظر شما