رتبه شهرستان فاروج در اجرای طرح کارورزی قابل دفاع نیست

سرپرست فرمانداری فاروج گفت: با تمرکز بر روی تسهیلات مشاغل خانگی از اجرای طرح کارورزی در شهرستان غفلت کرده ایم.

مسعود صادق به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تقارن شروع اجرای طرح کارورزی با انتخابات ریاست جمهوری شائبه انتخاباتی بودن این طرح  را ایجاد کرد که گروه هدف در این بخش متضرر شدند.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه ساده از کنار این طرح ساده  گذشتیم، افزود: شهرستان در اجرای این طرح رتبه خوبی ندارد  و با توجه به اینکه هزینه ای را هم بر دستگاه ها تحمیل نمی کند جدیت در اجرای این طرح از سوی دستگاه های مشمول ضروری است.

 

سرپرست فرمانداری فاروج با اشاره به اینکه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی بسته حمایتی شامل یک سوم قانون پرداختی کار به افراد واجد شرایط این طرح را می پردازد، گفت: در شهرستان فقط یک موسسه کاریابی دایر است و گروه هدف با ثبت نام در این دفتر، از فرصت طرح کارورزی می توانند برخوردار شوند.

 

وی یادآورشد: اجرای این طرح از سال 96 در شهرستان آغاز شده اما در شهریور امسال فقط 27 کارورز جذب شده که بیشتر هم در حوزه کشاورزی است.

 

وی گفت:  این در حالیست که سهمیه شهرستان در این بخش جذب  150 نفر  بوده است.

 

صادق گفت: بی اطلاعی کارفرمایان از این طرح هم به پایین بودن رتبه شهرستان دامن زده است.

 

طرح کارورزی مخصوص فارغ التحصیلانی است که در سه سال اول فارغ التحصیلی خود باشند که در زمان کارورزی، ماهانه سه میلیون ریال پرداخت می شود و در مقابل نیز دولت برای آن ها بیمه حوادث در نظر می گیرد و هر بنگاه اقتصادی که این افراد را به کار گیرد تا دو سال بیمه کارفرمایی دریافت می کند.

 

طول دوره های آموزشی مهارتی کارورزان در بنگاه های اقتصادی 4 تا 6 ماه است و در این مدت دولت موظف شده است برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها  2 میلیون و 700 هزار ریال، در مقطع کارشناسی 3میلیون و 100 هزار ریال و در مقطع ارشد و دکترا نیز 3میلیون و 500 هزار ریال  به کارورزان کمک هزینه آموزشی بپردازد.

 

شرط ادامه فعالیت در واحدهای پذیرنده هم رضایت مدیران این واحدها و موفقیت در آزمون ها، پیش بینی شده  است و بر اساس اجرای این طرح واحدهای پذیرنده به مدت دو سال مشمول مشوق های بیمه ای کارفرمایی دولت می شوند.

 

 

کد خبر 767920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha