سرگذشت زرویی شبیه فرهنگ و هنر کشور است/زرویی معمولی ستیز بود

سرسنگی با بیان اینکه حوزه طنز مهجور و غریب است، گفت: در دوره ای که ارزش ها کمرنگ شده است اشعار زرویی یک فرصت و اتفاق برای نفس کشیدن بود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «مجید سرسنگی» عصر دیروز یکشنبه (پنجم اسفند) در مراسم «حکایت آن سرو بلند» که به همت موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر، حوزه هنری و معاونت فرهنگی اجتماعی جهاد دانشگاهی تهران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بزرگداشتی که امروز برای ابوالفضل زرویی نصرآباد گرفته شده است کار ارزشمندی است که دوستان آن را انجام دادند. سال 97 سال تلخی بود زیرا یکی از استوانه های شعر و ادبیات فارسی در حوزه طنز را از دست دادیم.

 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه حوزه طنز حوزه ای مهجور و غریب است، عنوان کرد: حوزه طنز ارزش های والایی دارد اما متاسفانه به شعر طنز توجه نمی شود. امیدواریم که یادمان هایی همچون یادمان ابوالفضل زرویی نصرآباد مهجوریت شعر طنز را جبران کند و نسل جوان بتوانند با ذوق و سلیقه این عزیزان آشنا شوند.

 

وی با اشاره به اینکه در چنین برنامه هایی حرف برای گفتن بسیار است، بیان کرد: سرنوشت و زندگی ابوالفضل زرویی به شکلی شبیه فرهنگ و هنر جامعه است. مظلومیت و غربت ابوالفضل شبیه مظلومیت و غربت فرهنگ و هنر کشورمان است. ابوالفضل طوری زندگی کرد که باید مظلومانه می رفت. اگر در زرق و برق گیر می کرد آن زرویی نبود.

 

سرسنگی با بیان اینکه ابوالفضل زرویی معمولی ستیز بود، خاطرنشان کرد: برخلاف جریان متداول جامعه که به سمت مادیات، زرق و برق و پیرایه های دنیوی سیر می کند ابوالفضل زرویی با صداقت و سادگی پیش می رفت. در عرصه ای که خیلی از ارزش ها از دست رفته و یا کمرنگ شده بود اشعار زرویی یک اتفاق و فرصت برای نفس کشیدن بود.

 

گفتنی است، در این مراسم از کتاب مجموعه یادداشت های تعدادی از شاعران درباره ابوالفضل زرویی نصرآباد رونمایی شد. نسیم عرب امینی گردآوری این مطالب و یادداشتها را بر عهده داشته است.

کد خبر 768526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha