توسعه حمل و نقل عمومی در اولویت قرار گیرد

رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه بودجه ۹۸ خودرومحور است، تاکید کرد: توسعه حمل و نقل عمومی در اولویت قرار بگیرد.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «شهربانو امانی» در نطق پیش از دستور جلسه امروز شورا با اشاره به روز زن و گرامیداشت روز مادر گفت: امیدوارم این روز نمادین همان طور که در دل هایمان به حساب مادران گذاشته می شود در افکار ما نیز به حساب بانوان گذاشته شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران مادر را نقطه پرگار خانواده و زن را نقطه پرگار جامعه عنوان کرد و گفت: برکت هر جامعه موفق و هر ملت توسعه یافته ای بستر پرقدرت و پرحضور زنانه ای حاکم است.

 

امانی زن را بنیان توسعه در جمعیت ها عنوان کرد و گفت: تصور شهری توسعه یافته بدون حضور فعال زنان غیر ممکن است و اگر توسعه ای هم انجام شود، پایدار نمی ماند.

 

وی زن و زمین را از یک جنس و هر دو را آمیخته به صلح تعادل عنوان کرد و گفت: رشد و توسعه بدون صلح، بدون زن و بدون زمین برخلاف طبیعت است و پایدار نمی ماند.

 

رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به حضور زنان در مدیریت شهری تهران و در سطوح کارشناسی و مدیریت میانی گفت: دو بخش مهم مدیریت شهری یعنی شورایاری ها و مدیریت راهبردی به شدت از حضور زنان تهی است.

 

وی از همه بانوان شهر تهران دعوت کرد تا موضوع شورایاری ها را جدی بگیرند چرا که شورایاری ها مهمترین و وسیع تری لایه اثرگذار در مدیریت شهری هستند.

 

امانی با بیان اینکه حضور بیشتر زنان در شورایاری ها باعث می شود تا افکار راهبردی و اعمال اجرایی در مسیر صحیح تری قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: همه دختران و بانوان تهرانی را دعوت می کنیم تا کمپین های رقابتی ایجاد کنند و مدیریت محلات را به دست بگیرند.

 

وی با بیان اینکه جامعه اثر حضور زن را پذیرفته و از حضور بانوان در این عرصه استقبال خواهد کرد، خاطرنشان کرد: پیروزی در مطالبات زنان و پیروزی در توسعه پایدار و پیروزی های همراه با صلح و ماندگار دستاورد پیروزی بانوان در عرصه مدیریت شهری خواهد بود.

 

امانی در ادامه با تبریک روز وکلای مدافع گفت: شما مدافعان حق و عدالت اید و در جامعه امروز ایران که فساد دامن اش را گرفته به یاری قاضیان شریف این مرز و بوم برای احیای عدالت بشتابید.

 

وی با بیان اینکه عدالت در مسلخ است و هرچه در چنته دارید رو کنید، گفت: پرونده عدالت شما وکلای مدافع روی میز است و نگاه ملت به اقدام شما است و امروز وقت دفاع از خود عدالت است نه پرونده هایش. کاری که شما می توانید انجام دهید هیچ سیاستمداری نمی تواند انجام دهد، از سیاسیون و مدیران چه انتظاری است، در اجرای عدالت و مهار فساد ظلم مانده اند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران ظلم و فساد را مانع توسعه عنوان کرد و گفت: هیچ جامعه ای توسعه نخواهد یافت مگر مدافعان جدی از عدالت داشته باشد.

 

امانی در ادامه با تبریک روز مهندس گفت: روز مهندس را با تاخیر تبریک می گویم و از شما گلایه و درددل مادرانه دارم و گلایه ام را به حساب یک شکایت مادرانه بگذارید.

 

امانی گفت: بودجه را آورده اید، تصحیح و تاییدش باید بکنیم، چه چیز را؟ رقم ها؟ درصدها یا رویکرد شما؟ کدام را باید تصحیح و تایید کنیم؟ عزیزان من 1357 میلیارد تومان را تصحیح کرد؟ از کل بودجه حمل و نقل تهران 25 درصد به خودرومحوری اختصاص داده شده آن هم در بیش از 100 ردیف.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مگر مردم کم گفتند مشکل ما ترافیک و آلودگی است، افزود: آیا کارشناسان کم گفتند مشکل ما خودرومحوری است یا ما کم گفتیم و یا خود شما کم تاکید کردید که بله مشکل تهران خودرومحوری است. مردم از ما علامت عمودی ترافیک خواسته اند؟ مردم از ما جدول و سنگدال خواسته اند و یا نرده و گارد ریل، تعریض خیابان و یا پل عابر پیاده، اتوبان، رو گذر، زیر گذر و تقاطع غیر همسطح خواسته اند؟

 

رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه مردم توسعه حمل و نقل عمومی را از ما خواسته اند، گفت: توسعه مترو خواست مردم است، افزایش اتوبوس ها خواست مردم است و می گویند دود و صدا و ماشین ها را کم کنید و این در حالی است که باید برای عبور و مرور ماشین ها 1357 میلیارد تومان هزینه کنیم. بودجه کل سازمان محیط زیست هم این قدر نیست و این مبلغ از بودجه فرهنگی کشور و بودجه وزارت کشور هم بیشتر است.

 

امانی خطاب به معاونت های ذیربط گفت: از معاونت حمل و نقل و معاونت برنامه ریزی می پرسم و از شهردار، مهندسان و مدیران تحصیل کرده که چرا تغییر رویکردها را نادیده گرفته اند؟ از 1357 میلیارد که هیچ همان دو درصدی هم که از بودجه به پیاده اختصاص داده اید را نباید خرج کنیم جز موارد ضروری.

 

وی با طرح این سوال که دلخوش به کدام اجرای بی نقص باید باشیم که اجازه دهیم 31 میلیارد تومان صرف تعمیر پیاده روها و همسطح سازی دریچه ها شود، افزود: کدام دریچه همسطح است که 31 میلیارد دیگر برای بقیه اش لازم است؟

 

وی ادامه داد: دلخوش به کدام شاهکار مهندسی و اجرا در تردد معلولان باشیم که اجازه دهیم 15 میلیارد دیگر برای بهسازی معابر برای معلولان هزینه شود؟

 

امانی با اشاره به 900 پل عابر موجود در شهر تهران گفت: معاون ترافیک شهرداری تهران گفته است که باید این پل ها را جمع کنیم و اولویت را به عابر بدهیم، این در حالی است که باز هم مناطق 34 میلیارد تومان برای رو گذر و زیر گذر عابر پیاده درخواست داده اند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران خطاب به محمد جواد حق شناس گفت: من هم با شما موافقم و رستم دستانم آرزوست.

 

امانی گفت: مهندسان، مدیران و کارشناسان در شهر ما، خانه ها و مراکز فعالیت از حمل و نقل عمومی دورند، نه حمل و نقل مان به طور کامل توسعه یافته و نه هنوز POD‌ اجرا شده است، بنابراین طبیعی است که سفرها پیاده محور نشود.

امانی شرط اصلی برای ترویج پیاده محوری را گسترش حمل و نقل عمومی دانست و گفت: معابر پیاده پسند و پیاده روهای خوب می تواند این شرط را کامل کند.

 

رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران حمل و نقل عمومی را اولویت اول مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: معابر و پیاده روها در اولویت های بعدی قرار دارند.

 

وی تاکید کرد: تا زمانی که اتوبوس و مترو نباشد من شهروند با خودرو بیرون خواهم آمد نه با پای پیاده، پس نیازی به پیاده رو نیست؛ بنابراین باید اولویت و تمرکزمان را بر گسترش حمل و نقل عمومی قرار دهیم و پس از آن به بهبود و توسعه پیاده راه ها بپردازیم.

کد خبر 768959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha