به گزارش خبرنگار تلویزیون خبرگزاری شبستان، نشست خبری مسابقه ۵ ستاره عصر روز گذشته با حضور حمید گودرزی مجری، میرمحمدحسین رضوی تهیه کننده و حمید عباسی کارگردان این مسابقه در روابط عمومی سازمان صداوسیما برگزار شد.
بنابراین گزارش «میرمحمدحسین رضوی» در سخنانی در این نشست گفت: پنج ستاره از اواخر بهمن ۹۶ برنامه روی آنتن رفت و اکنون وارد یک سالگی خود شده است. در نوروز امسال در ۱۵ شب ویژه برنامه داریم و قرار است چهرهها در برنامه حضور یابند. در طول سال حضور مردم عادی را به عنوان شرکت کننده داریم و در ویژه برنامههای مناسبتی و نوروز از چهرهها دعوت میکنیم. در نوروز ۹۸ هم یک لیگ حذفی داریم که با حضور چهرهها و افراد شاخص برگزار میشود. ۱۶ نفر در آن شرکت میکنند و یک نفر در نهایت برنده میشود.
تهیه کننده مسابقه ۵ ستاره در واکنش به حضور سلبریتی ها در تلویزیون گفت: اینکه در برنامهها برخی سلبریتیها را میبینید بخشی به ذائقه مخاطب برمی گردد. مخاطب دوست دارد چهره ها را در قاب تلویزیون ببیند. گاهی مردم و مخاطبان از چهرههای مورد علاقه خود اسم میبرند، حتی پیام دادند که حمید گودرزی خودش به عنوان شرکتکننده در مسابقه حضور یابد.
رضوی بیان کرد: بخش اعظم رویکردهای ما مبتنیبر خواست مخاطب است. مخاطب دوست دارد چهره ورزشی و هنری را در قاب مسابقه ببیند. ما حضور چهرهها را همیشه در تاک شوها دیده ایم و اتفاقا حضورشان در مسابقه اطلاعات عمومی میتواند نقطه قوت و البته جذابیت باشد. ما برای مهمانان نوروزی یک لیست ۷۵ نفره داشتیم که از میان آنها ۱۶ نفر نهایی شدند. فصل سوم تا پایان رمضان روی آنتن میرود و بعد از آن فصل چهارم را خواهیم داشت که پوست اندازی دارد.
وی که پیش از نشست خبری در مرکز ارتباط مردمی صدا وسیما ۱۶۲ حضور یافته بود درباره درخواست های مخاطبان گفت: در تماس ها هم انتقاد داشتیم هم پیشنهاد و تشکر. انتقادها نسبت به جوایز بود و می خواستند مبلغ جایزه بیشتر شود.
این تهیه کننده در خصوص جوایز این مسابقه توضییح داد: جوایز پنج ستاره از روز اول محدودیت داشت. این برنامه یک برنامه سرگرمی و اطلاعات عمومی است و نخواستیم با یک جایزه کلان اهداف مسابقه را تحت تاثیر قرار دهیم. منظور ما برنامه خاصی نیست اما سایر برنامهها و حتی برنامههای خارجی سعی میکنند «جایزه» محل جذابیتشان باشد. نیت ما سرگرمی و محک زدن اطلاعات شرکت کنندگان بود.
او همچنین درباره درآمد اپلیکیشن «پنح ستاره» گفت: از صلاحیت و وظیفه ما خارج است درباره سرویسهای محتوامحوری که با صداوسیما قرارداد دارند صحبت کنیم و اطلاعات دقیقی هم در این زمینه نداریم.
رضوی در پایان گفت: در سال ۹۷ چرخه تولید برنامههای تلویزیونی رشد پیدا کرد و امیدوارم کسانی که درباره درآمدزایی اپلیکیشنها بحث می کنند این را هم در نظر بگیرند. با این حال برآورد ما با شبکه است. سایر برنامهها هم همینطور است. ما اطلاعاتی از درآمد آنها نداریم و البته این دغدغه نسبت به شفافیت عملکرد آنها به دلیل این است که تاکنون توضیحی در این باره ارایه نشده و شرکت متصدی باید در این باره پاسخگو باشد.
نظر شما