دکتر کریم دولتی، رئیس دانشکده علوم قرآنی تهران و داور بین المللی قرآن، به خبرنگار شبستان گفت: قرآن کریم نسخه هدایت بشر است و انسان می تواند حقایق جهان را از طریق تدبر در قرآن کسب کند.
وی با اشاره به اینکه همه مسلمانان وظیفه دارند با تدبر و انس با قرآن کریم این حقایق را کشف کنند، افزود: تنها فهم این حقایق کافی نیست و باید قرآن را وارد زندگی خود کنیم و از آموزه های آن برای بهتر شدن زندگیمان استفاده کنیم.
این داور بین المللی، با بیان اینکه برای رسیدن به حد کمال و فهم دقیق قرآن فاصله داریم، تصریح کرد: برگزاری جشنواره های قرآنی تا حد قابل قبولی قرآن را از مهجوریت خارج ساخته اند.
وی به تربیت دینی در مساجد از صدر اسلام تا کنون اشاره کرد و یادآور شد: مساجد پایگاه انس و الفت جوانان با قرآن کریم هستند و تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز در همین راستا می باشد.
دولتی، با بیان اینکه با آغاز طرح تلاوت قرآن از سوی کانون های مساجد شاهد ایجاد زمینه انس و الفت جوانان با این کتاب الهی شده ایم، ادامه داد: برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان از سوی این نهاد زمینه را برای فهم و درک قرآن کریم و در نهایت تدبر در قرآن آماده ساخته است.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص توجه بیشتر به قرآن کریم اشاره کرد و اذعان داشت: برای تحقق منویات رهبری باید متولیان فرهنگی و کارشناسان مذهبی بیش از پیش توجه کنند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه برای رسیدن به مرحله تدبر در قرآن باید علاوه بر روخوانی و روانخوانی قرآن زمینه فهم آن را در بین جوانان فراهم سازیم، اضافه کرد: جشنواره قرآنی مدهامتان که با هدف کشف و شناسایی استعدادهای قرآنی اعضای کانون های مساجد برگزار می شود، در این زمینه موفق عمل کرده است.
رئیس دانشکده علوم قرآنی تهران، عنوان کرد: برای درک اثر گذاری این جشنواره ها باید به تبیین و بررسی رفتار و افکار شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات پرداخت و در صورت مشاهد هر تغییر مثبت و قرآنی در رفتار نخبگان قرآن می توانیم به اثر گذاری جشنواره پی ببریم.
این دوار بین الملیی قران کریم، با مطلوب ارزیابی کردن جشنواره قرآنی مدهامتان در6 دوره قبل خاطرنشان ساخت: جوانان با شور و اشتیاق فراوان در این مسابقات حاضر می شوند و این بیانگر علاقه آنان برای فهم قران کریم است.
پایان پیام/
نظر شما