فعالیت های حوزه کتاب و کتابخوانی با نگاه علمی و کارشناسانه تری دنبال شود

شریعتی، گفت: علیرغم فعالیت های خوبی که در حوزه کتاب و کتابخوانی انجام شده، نیاز است که با نگاه علمی و کارشناسانه تری در این حوزه کار شود تا بتوانیم هر چه بهتر به مخاطبان به ویژه در مناطق محروم خدمات ارائه دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی»، (شنبه 11 اسفند) در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی خوزستان، بر حمایت از ناشران و مؤلفان استان تاکید کرد و گفت: این کار باید جزء سیاست های دستگاه های فرهنگی استان باشد و با خرید کتاب از مؤلفان استانی آنها را حمایت کنند.

 

استاندار خوزستان، با تقدیر از فعالیت اداره کل کتابخانه های عمومی استان، افزود: علیرغم فعالیت های خوبی که در این حوزه انجام شده، نیاز است که با نگاه علمی و کارشناسانه تری در حوزه کتاب و کتابخوانی کار شود.

 

وی تصریح کرد: برنامه ریزی مناسبی در حوزه کتاب و کتابخوانی وجود دارد ولی باید کارها و امور مربوط به این حوزه با برجستگی و سرعت عمل بیشتری دنبال شود تا بتوانیم هر چه بهتر به مخاطبان به ویژه در مناطق محروم خدمات ارائه دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال باید چهار کتابخانه ای که آماده افتتاح هستند، به بهره برداری برسد، اضافه کرد: ضرورت دارد به ظرفیت های مطالعاتی در دل شرکت های صنعتی و عمرانی توجه بیشتری شود و و متولیان این حوزه ها هم در بحث کتابخوانی ورود و سرمایه گذاری کنند.

 

شریعتی، با بیان اینکه برای اینکه فرهنگ کتابخوانی و تالیف گسترش پیدا کند، برنامه های رونمایی و نقد کتاب بیشتر انجام شود، ابراز کرد: به خاطر اهمیت مساله کتابخوانی مسئولان هم در این برنامه ها شرکت کنند تا فرهیختگان و نخبگان متوجه شوند که عزم و اراده ای برای تقویت موضوع کتاب وجود دارد.

 

وی بر توسعه کافه کتاب ها، برنامه های متنوع فرهنگی مرتبط با کتاب و کتابخوانی و تشویق و ترغیب سازمان های مردم نهاد به فعالیت در این حوزه ها تاکید کرد و ادامه داد: ایستگاه های مطالعه را در مکان هایی همچون ایستگاه های راه آهن، ترمینال، اماکن عمومی و ... ایجاد کنید چرا که این کار اثرگایر محتوایی در جامعه می گذارد.

 

وی بر راه اندازی کتابخانه دیجیتال و الکترونیک در استان تاکید کرد و اذعان داشت: امروزه دنیا به این سمت در حرکت است و ما هم باید در زمینه کتابخانه دیجیتال ورود کنیم که در این راستا طراحی نخستین کتابخانه دیجیتال کشور در خوزستان آماده شده و باید همه تلاش خود را به کار گیریم تا بتوانیم سال 98 این کتابخانه را راه اندازی کنیم به همین منظور 50 میلیارد ريال طی سه سال به این امر اختصاص می یابد.

 

استاندار خوزستان، با تاکید بر زیباسازی و نگهداری کتابخانه ها و ساختمان هایی که محل مطالعه است، عنوان کرد: کتابخانه‌ های عمومی استان به منظور بالا رفتن بهره‌ وری به سمت ارائه برنامه‌ های اجتماعی و فرهنگی حرکت کنند و فقط به امر کتابخوانی صرف نپردازند.

 

وی شهرداری ها را موظف کرد که نیم درصد سهم کتابخانه ها را پرداخت کنند و یاد آور شد: این نیم درصدها می تواند بسیاری از مشکلات کتابخانه ها را مرتفع کنند؛ شهرداری ها بدانند هر چه فرهنگ کتابخوانی و مطالعه و رشد فرهنگی بیشتر شود، مشارکت مردم در خدمات شهری نیز افزایش و هزینه ها کاهش می یابد.

 

وی تاکید کرد: علی رغم اینکه اعتبار ارزش افزوده به شهرداری ها نسبت به سال گذشته افزایش داشته اما سهم نیم درصد شهرداری ها در امسال 300 ميليون تومان کاهش یافته که این موضوع قابل قبول نیست و مدیر کتابخانه ها و مدیر امور شهری استانداری در این زمینه پیگیری کنند.

 

کد خبر 770115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha