۴۰ درصد ‌آموزش ها در محیط واقعی صنایع ارائه می شود

پاک سرشت با بیان اینکه ۴۰ درصد آموزش ها در حوزه صنعت و با تقاضای آنان در محیط واقعی کار است، گفت: صنعت باید ضرورت بکارگیری نیروی کار متخصص را احساس کند و می توانیم در کنار هر بنگاه اقتصادی و صنعتی یک مرکز آموزشی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سلیمان پاک سرشت» امروز (13 اسفند) در حاشیه مراسم افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی شرکت کویر تایر و بازید از این کارخانه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سازمان فنی و حرفه ای فعالیت های مشترکی در حوزه صنعت تعریف می کند و باور داریم آموزشی که با مشارکت و نقش فعالان صنعت اتفاق می افتد موثر و مفید است.

 

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه آموزش بخش مهم و جدای ناپذیر شرکت کویرتایر است، گفت: پرسنل آموزش دیده و توانمند به عنوان برند این شرکت می توانند مطرح شوند و بایستی این موضوع در صنعت نهادینه شود که توانمندی نیروی کار می تواند بخشی از برند و توانمندی آنان باشد.

 

پاک سرشت با بیان اینکه 99 درصد کارکنان شرکت کویر تایر بومی استان هستند، ادامه داد: خوشبختانه در خراسان جنوبی دانش تربیت نیروی کار بومی وجود دارد تا مجبور نباشند از جای دیگر نیروی انسانی برای کار بیاورند.

 

وی با تاکید بر اینکه نقش آفرینی نیروی کار ایرانی خلاق و توانمند ایرانی در خط تولید این کارخانه برای افزایش و بهبود کیفیت تولید غرورانگیز است، عنوان کرد: باید نیروی توانمند و کارآمد داخلی را باور کنیم که مهمترین عامل آن توجه به آموزش است و با تحقق این امر بسیار می توانیم نقش آفرین باشیم و صنعت به خلاقیت نیروی انسانی تکیه کند.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه باید همکاری با صنعت توسعه یابد، گفت: صنایع در دنیا در آستانه تغییر هستند و بحث انقلاب صنعتی چهارم که در حال اتفاق است همه خط تولید و سلایق نیروی انسانی را هدف قرار می دهد و کارکرد نهادهای آموزشی باید از نیروی انسانی پاسداری کنند و آنان را در مواجه با تکنولوژی توانمند کنند.

 

پاک سرشت با اشاره به اینکه توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی ماموریت دانشگاه ها و نهادهای آموزشی سطح کشور است، افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای ماموریت تربیت نیروی ماهر کار را بر عهده دارد و آمادگی ورود به آموزش های نوین مورد نیاز صنایع در آینده نزدیک با همکاری خود صنعت را داریم.

 

وی با تاکید بر اینکه تا صنعت در کنار آموزش قرار نگیرد و آموزش همزمان در محیط کار و واقعی انجام نشود این آموزش موثر نخواهد بود، بیان داشت: آموزش های فنی و حرفه ای در بخش های مختلفی برگزار و سالانه حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از آموزش های کوتاه مدت و بلند مدت بهره مند می شوند.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه 40 درصد آموزش ها در حوزه صنعت و با تقاضای آنان در محیط واقعی کار است، گفت: صنعت باید ضرورت بکارگیری نیروی کار متخصص را احساس کند و می توانیم در کنار هر بنگاه اقتصادی و صنعتی یک مرکز آموزشی داشته باشیم که تضمین کند نیروی کار ما بخاطر تکنولوژی های جدید بیکار نخواهد شد.

 

پاک سرشت با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و بخشی از دانشگاه ها ماموریت مهارت آموزی دارند، افزود: وضعیت فعلی از لحاظ تجهیزات و تکنولوژی های که برای تربیت نیروی انسانی نیاز است در سطح کشور مناسب و رضایت بخش نیست به همین دلیل در سال جاری اختصاص منابع مالی خوبی از صندوق توسعه ملی برای بروز رسانی تجهیزات کارگاهی پیش بینی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه آموزش های فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز و ظرفیت استان ها باشد، بیان کرد: آمادگی سرمایه گذاری مشترک و انعقاد تفاهم نامه آموزشی با استان خراسان جنوبی در یک حوزه و رسته اولویت دار و با مزیت نسبی که منجر به ایجاد اشتغال شود را داریم.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با تاکید بر اینکه آموزشی موثر است که مبتنی بر نیاز جامعه باشد، گفت: هم اکنون طرح تکاپو در حال اجرا است تا آموزش ها در حوزه های مزیت دار استان ها انجام شود.

 

 

 

کد خبر 770524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha